Tegnap jol bezabáltam es lecsuszott 1900kaloria. Ma es holnap alig eszek ezzel kompenzalok?
Felesleges pár napra drasztikusan lecsökkenteni a kalóriabevitelt. Folytasd a szokásos limittel, mintha semmi sem történt volna.Esetleg mozogj többet, az ember lelkének az ilyenkor jót tesz.
Nem tudom mit szólnál az én bezabálásaimra, az simán megvan 3000 kcal is, ünnepekkor vagy 5000. :D Ilyenkor néhány napig akár kilókkal is többet mutat a mérleg, majd szépen visszaáll. Ne aggód ennyire túl, csak ne legyen túl gyakori a "bezabálás". Néha belefér.
Ne mondd ,hogy bezabáltál,Ez is egy
parancs az agynak.Másnap tudod a dolgod többet kell nyomni,edzeni.Én
már húsz éve így élek,és semmit nem
vonok neg magamtól.Amit beteszel az mindig meglátszik.Izomban vagy zsírban.
Na bumm, 1 napig nem fogytál. Emiatt még nem kell koplalni, de ha jólesik, csináld, 2 naptól nem várható, hogy bármi gond legyen (bár én éheznék így, semmit ennem könnyebb lenne, de ez egyéni). Jobb, ha inkább többet mozogsz, ahogy ajánlották.
Nekem 3-4000 kcal a durva nap, de az se gond, csak ne legyen gyakran vagy mozogja le az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!