Mit gondoltok, lehet így felszedni ?
ebben a hónapban 2x szaladt el velem a lo, és ettem meg több ezer kalóriát ezen ketnapon
a kettő közt 2het telt el, egyébként “” binge” eating disoederes vagyok, anorexia után és már kertem segítséget
kérdés, ha hónapban 2x tulettem (5000.6000) kcalt ezen napokon de a többin tartottam magam akkor így sok hízás lehet képbe vagy kompenzalom voltaképp azzal hogy utána 2hetig 1200 /nap 0 cukorral magas feherjevel
tudom ez így nem jó, viszont sajnos örülnek ha ettől a kettő naptól nem volna annyi hízás

sajnos 2 hét alatt 2x fordult elő..
de előtte nem. ez a ketnap képes maradandó hizast?

Szia! Remélem, tényleg igaz, hogy kértél segítséget, mert abszolút nem normális amit csinálsz.
Ha túletted magad egy nap, akkor másnap folytasd tovább a normál étkezésed. Ha 2 hétig 1200 kalórián élsz, garantált, hogy megint túl fogod enni magad. Ráadásul valószínűleg alapból is 1400-1500 kalóriával kínzod magad. Állits be egy normális, 1800-2000 kalóriát, minőségi ételekkel és akkor nem fog a szervezeted tápanyagért könyörögni.
A kérdésedre a válasz egyébként az, amit már írtak, hogy 1 kg zsír felszedéséhez 7700 többlet kalóriát kell bevinni. De ennél picit bonyolultabb a helyzet, mert ha hirtelen sokkolod a szervezeted ennyi többlet kalóriával, akkor nem biztos, hogy ténylegesen fel is használja a szervezet. Szóval igen, elvileg hízhattál is, de annyira minimálisat, hogy nem érdemes ezen aggódni.

“ csak tudjatok mi zavar? hogy én úgy látom hiztam és folytonos éhes vagyok..”
Valószínűtlen, hogy láthatóan híztál volna ettől, ezért kell a pszichógus.
Azért vagy folyton éhes, mert túl keveset eszel. Én is deficitben vagyok és nem mondom, hogy néha nem vagyok éhes, de amikor eszem, akkor azért jól szoktam lakni, tehát nem vagyok folyton éhes. Ha jól állítod be a diétádat, akkor jól leszel.
hat figyelj évek óta megvontam mindent
-40 kg
átment eveszavarba
persze hogy napiszinten megtjdnek enni mostmár több év után 10.000 kalóriát
nagyon sok hiány betegség meg minden egyéb kijött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!