Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi tulevessel lehet hizni?

Mennyi tulevessel lehet hizni?

Figyelt kérdés

Napi kcal bevitelem 1300-1400,sulyt tartok.Ma csalonapom volt es megettem 1800kcalt ugyh boven atleptem a keretemet,es a meghozza sajtos tejfolos langossal es csokis muffinokkal:Dd

Tudom h nem fogok hizni semennyit sem egy naptol,de kb hany nap kell hozza hogy hizzunk? Hany napon keresztul lephetem tul a keretet? Mondjuk ha holnap is atlepem 1500at eszek akkor az mar hizast eredemenyez? Vagy ez egy hosszabb folyamat?

2017. ápr. 21. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
7000 kcal egy kg, igy ki tudod szamolni :)
2017. ápr. 21. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
1300zal tartasz súlyt?
2017. ápr. 21. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A TLC-n van egy műsör, élet 250 kg felett. Napi olyan 8000 kcal-t esznek. Hányinger ahogy kinéznek..
2017. ápr. 21. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Bizonyára nem ettél többletben, így nem hízol.

1 nap alatt is lehet hízni, csak nem sokat.

S az sem számít, hogy tejfölös lángos-e, csak a hízás szempontjából (legalábbis nem sokat, valamit bekavarhat, de a kalória az kalória). Az előbb én is ilyesmit ettem, de deficit az van.

2017. ápr. 21. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első jól mondja, csak annyival egészíteném ki, hogy 7000 kcal egy kg ZSÍR.

Szóval ha 7000 kalóriával TÖBBET eszel, mit amennyit ALAPJÁRATON elhatsznál a szervezeted, akkor hízol 1 kg-t. És nem a 1300 kalóriára gondolok, ami mellesleg már mondható koplalásnak is, hanem arra a kcalra, amit be kéne vigyél mozgással együtt

2017. ápr. 22. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!