Fogynivagyó 170cm magas 50 kilós nők, ti mennyi kalóriát esztek egy nap?
De, anorexiás vagy, ha ebből a lószarból fogyni akarsz, és tudod, miért veszélyes ez a szarság? Mert észre sem veszed és lassan megölöd magad.
Remélem találnak neked egy jó pszichológust, vagy el tudsz költözni olyan helyre, ahol meggyógyulhatsz lelkileg, vagy a pszichiátrián fogsz kikötni kényszergyógykezelésen - és igen, ha éhezteted magad, akkor megtehetik, hogy erőszakkal etetnek.
Nekem 10 évem ment rá a kajazavaromra, hidd el, poénnak tűnik fogyni-fogyni, de mikor enned kéne és mindentől ordítasz, úgy fáj megemészteni, akkor rájössz, mekkora balfarok is voltál.
Ha 50 kilósan kalóriákat számolnék, én se érezném jól magam. Nincs erőd? Próbáld ki, hogy megeszel egy jó nagy húsos szendvicset, igen kenyérből!!!, némi zöldséggel vagy savanyúsággal, és utána próbálkozz. Hidd el, a kaja csodákra képes.
Az nem értem, hogy az ilyen embereknek hol a családja és mit csinál, miért nézi tétlenül, hogy szép lassan leépülsz.
Most miért kellett törölni a válaszomat?
Egyedül én segítettem kb a kérdezőnek
Miért nem nyitnak egy külön kategóriát az anorexiásoknak?
Ne ide írogassanak a normális emberek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!