Nem válik be az étrend. Min változtassak?
Szerintem a vécézés a zab hatása lehet. A zab eleve székletlazító, rostos étel, és egy normál adag belőle 30g + tej/növényi tej/víz, nem pedig 100g. Ezenkívül az esti túró is rásegíthet a dologra.
Én emellé egyszerűen több hüvelyest, zöldséget, tojást is fogyasztanék a kiegyensúlyozottabb étrend érdekében. A hüvelyesek és a tojás a hízás szempontjából is jók.
Semmi gond nincs 100 gramm zabbal, nem mindenki lakik jól 2 falattal. Sokan 200 grammot esznek belőle, miért ne?
Nos, ha mindent beviszel, amit kell, akkor nagy választék van plusz kalóriára, nyilván az étrendedbe illő ételeket válassz, amikkel nem száll el a fehérje.
Én ilyenkor zsírt ennék pluszban (illetve a fehérjeforrásaimat zsírosabbá tenném, több olajos mag, több tojássárgája etc.), egy szénhidrátra alapozó étrendben pedig nyilván szénhidrátot esznek többet, gabonát, gyümölcsöt, egyebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!