Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudnátok írni kalória és...

Tudnátok írni kalória és szénhidrát szegény laktató főtt ételt?

Figyelt kérdés
Rizs-zöldség-csirke kombót ismerem. Napi 1300kcalt viszek be . Nem rég kezdtem és nem igazán tudok ilyen ételeket , böngészgetni meg nagyon nincs időm.

2017. márc. 2. 14:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rizst tésztát salátát burgonyát párolt zöldségeket, egyszóval köretet, én általában bögrével mérem ki , ez a csomagolásról való leolvasás és elosztás jó ötlet ,csak én dobozokba öntöm, és azokban tárolom a szárazárut (rizs tészta liszt cukor stb.) Nálam az egy bögre egy normál ebéd adagja :)
2017. márc. 2. 20:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

tesztat es burgonyat abszolut nem eszek dietazaskor

cukor helyett mezet hasznalok ott pl van h teaskanal

pl veszek 250 grammos zsirszegeny turot es abba teszek 2 teaskanal mezet

de a zöldésget nem merem ki ,sot bele sem szamolom a napi adagba mert keves a kaloritartalma

en szenhidratszegeny etrenden élek szoval rizst sem eszek

napi szenhidrat az olyan 50 gramm

de van egy nap egy hete amikor feljebb viszem

2017. márc. 2. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Lusta, hájas disznó vagy. Elvárod, hogy mindent másvalaki megcsináljon helyetted, ha valaki egy kis ösztönzőt akar alád nyomni, te rögtön laposra vered, és továbbra is csak elterülsz, mint egy gyalogbéka, amit kivasaltak az út közepén... meg is érdemled, hogy az életben sem leszel csinos.
2017. márc. 3. 08:20
 14/20 A kérdező kommentje:

#12 én is próbálom kerülni, de 3 fele kéne főznöm ha még magamra is külön főznék. :)

Ha nincs normális köret jó a tészta is.

Te pedig egy primitív ember. Te nem öszönzöl, inkább taszítassz-elveszed az ember kedvét, szóval ne írj inkább. A megjegyzéseidre pedig nem reagálok mert valóságalapja nem igazán van.

Szép napot.

2017. márc. 3. 08:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Lecsós csicseriborsó

Lecsós hús bulgurral,kuszkusszal

Paradicsomos húsgombóc bulgurral v rizzsel

Én nagyon szeretem húsok mellé köretnek a cukkini lepényt ( 1 cukkini,1 tojás,60 g zabliszt,egy csomag mozzarella apróra vágva, fél fej hagyma,1 gerezd foghagyma, fűszerek-összekutyulod,tepsire pakolod,lelapítod és 170 fokon 20-30 perc alatt kész-félidőnél meg kell fordítani-ebből nekem 6 lepény jön ki)

Cukkinis,tonhalas,rizses rakott akármi (egy nagyobb cukkinit felkarikázol,1-2 dobot rio mare-t szoktam használni,de nyilván bármi más jó, ehhez adok egy kis sűrített paradicsomot,fűszereket és rétegezem a cukkinival plusz néha teszek hozzá rizst is, végén egy csomag mozzarellát reszelek rá).

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

2017. márc. 3. 08:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez a cukkinis lepény jól hangzik, a rakottas is, bár inkáb csirkével mint tonhallal (nem szereti senki itthon) , aztán lehet lesz ebből egy rakott zöldség roston lazaccal. De tényleg köszi! :)
2017. márc. 3. 09:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Darált csirkemellből szoktam hamburgerhúst csinálni. Vagy keverek bele zöldségmixet és megsütöm sütőben. Ha csirkével csinálod akkor mehet a rakottkarfiol is. Esetleg tonhalból is csinálhatsz fasírtot. Esetleg töltött padlizsán. Én ezeket szoktam.
2017. márc. 4. 11:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Koszi, karfiol es cukkini van itthon most (meg csomagolt vegyes sali) , a rakott karfiolt, hogy készíted? :)
2017. márc. 4. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy mint a rendeset. A hús kivételével semmit nem változtattam rajta. Tejfölből választom mindig hozzá az alacsony zsírtartalmút de amúgy minden mehet bele, mint az "igaziba" . :)
2017. márc. 4. 12:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2017. márc. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!