Tudnátok írni kalória és szénhidrát szegény laktató főtt ételt?
tesztat es burgonyat abszolut nem eszek dietazaskor
cukor helyett mezet hasznalok ott pl van h teaskanal
pl veszek 250 grammos zsirszegeny turot es abba teszek 2 teaskanal mezet
de a zöldésget nem merem ki ,sot bele sem szamolom a napi adagba mert keves a kaloritartalma
en szenhidratszegeny etrenden élek szoval rizst sem eszek
napi szenhidrat az olyan 50 gramm
de van egy nap egy hete amikor feljebb viszem
#12 én is próbálom kerülni, de 3 fele kéne főznöm ha még magamra is külön főznék. :)
Ha nincs normális köret jó a tészta is.
Te pedig egy primitív ember. Te nem öszönzöl, inkább taszítassz-elveszed az ember kedvét, szóval ne írj inkább. A megjegyzéseidre pedig nem reagálok mert valóságalapja nem igazán van.
Szép napot.
Lecsós csicseriborsó
Lecsós hús bulgurral,kuszkusszal
Paradicsomos húsgombóc bulgurral v rizzsel
Én nagyon szeretem húsok mellé köretnek a cukkini lepényt ( 1 cukkini,1 tojás,60 g zabliszt,egy csomag mozzarella apróra vágva, fél fej hagyma,1 gerezd foghagyma, fűszerek-összekutyulod,tepsire pakolod,lelapítod és 170 fokon 20-30 perc alatt kész-félidőnél meg kell fordítani-ebből nekem 6 lepény jön ki)
Cukkinis,tonhalas,rizses rakott akármi (egy nagyobb cukkinit felkarikázol,1-2 dobot rio mare-t szoktam használni,de nyilván bármi más jó, ehhez adok egy kis sűrített paradicsomot,fűszereket és rétegezem a cukkinival plusz néha teszek hozzá rizst is, végén egy csomag mozzarellát reszelek rá).
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!