Nesquik kakaó diétakor?
Figyelt kérdés
A kérdésem az volna, hogy nesquik kakaópor 1,5%-os tejjel, ha a kalóriadeficit és a szénhidrátlimit is megengedi akkor ihatnék néha? A diétám egyébként átlagos, napi kb. 80-90g fehérje, 140-150g szénhidrát, és 30-40g zsír, de néha nagyon jól esik meginni egy bögrével. (Kérlek ne gyertek azzal, hogy holland kakaó stb., nem ízlenek :( )2017. jan. 10. 17:15
1/5 anonim válasza:
Nálam ha diéta van , akkor diéta van és nincs mese. De nem kell mindenkinek ennyire komolyan venni ,tehát ha nálad belefér ,akkor oké. Ha nem tervezel olyan durva szálkásítást ,akkor beleférhet.(mondjuk nálam nem.)
3/5 anonim válasza:
Hogy készítetted holland kakaóporral, hogy nem ízlett? Régen én sem szerettem, mert rosszul csináltam, de rájöttem, hogy jó elkészítéssel tényleg sokkal finomabb, intenzívebb kakaós íze lesz. :)
4/5 anonim válasza:
Ha belefér a keretedbe és nem kell emiatt koplalnod napközben - vagyis nem egy értelmes étkezést hagysz ki a vacak Nesquik miatt, akkor mi a kérdés? Akkor te is tudod, hogy belefér.
Ha meg nem fér bele, akkor tudomásul veszed, hogy
1. nem ihatod meg
2. heti egyszer túl fogod vele lépni a kereted.
Egyik se tragédia, csak el kell döntened tudatosan, mit választasz.
Annak semmi értelme, hogy lelkiismeretfurdalásod van miatta és itt kérdezgetsz, hogy ez oké-e. NEKED kell tudni, hogy oké vagy sem.
5/5 anonim válasza:
Én iszom kakaót heti 2-3x, de én cukrozatlan kakaóport veszek és édesítőt teszek bele. :) Nem szokott bűntudatom lenni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!