Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire jó ötlet a késői...

Mennyire jó ötlet a késői reggelizés diétakor?

Figyelt kérdés

pl ha én hajnali 5 kor ébredek és majd csak 9-10 fele reggeliznék?

Persze hajnalban 1 bögre tejeskávéval indítanék.

2015. aug. 31. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért persze? Akkor tulajdonképpen 5-kor reggelizel...

Emberfüggő, kinek mi a jó. Nekem a reggeli elhagyása és a kései ebéd :D Fogyás, közérzet, energia szempontjából is.

Míg másnak kell a reggeli. Az se mindegy, milyen összetételben...

2015. aug. 31. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a tejeskávé is már 1 étkezésnek számít?
2015. aug. 31. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát valami kerül a gyomrodba, tehát nem leszel éhgyomorra, plusz a hormonokat is megbolygatja. Szerintem is egyénfüggő én 6-kor kelek, vagy eszek 7 körül, vagy 1-kor. Változó mikor vagyok éhes mikor nem.
2015. aug. 31. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha eszel, az nekem étkezés... Maximum olyanok férnek bele nálam nem evési ablakban, hogy fél uborka :D Inzulincibáló cucc semmiképp.
2015. aug. 31. 19:28
 5/7 Krisz85 ***** válasza:

tejeskávé diétában.....jól van....

ezek után mindegy mikor reggelizel, este 9 kor is ehetnél....

olvass utána az inzulinérzékenység időbeni alakulása a nap folyamá c. résznek a neten és rájössz, hogy mi a gond a kérdéssel, mármint a 9-10 óra reggelizéssel

na és persze attól is függ, hogy mi a reggelid.

2015. aug. 31. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
A kávéval az a gond, hogy megemeli az inzulinszintet, egyéb káros hatása nincsen. A tej meg cukor is, zsír is, tápanyagnak minősül, de abból legalább kevésnek. De azzal semmi gond, ha nem egyből reggel reggelizel.
2015. aug. 31. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennél még az is jobb, ha nem iszol tejes kávét, hanem csak 9-kor eszel és kész.

Azért is mert akkor nem lehelnék az ilyen emberek tele a tömegközlekedést az amúgy üres gyomrukban savanyú hányásos ürülék szagúvá rothadó tejeskávé szagával! Undorító!

Szokjatok le az üres gyomorra tejet iszunk és elindulunk emberek közé dologról, mert Ti nem érzitek, hogy mennyire büdösek vagytok.

Erre még az teszi fel a pontot, ha egy cigit is elszívtok hozzá. És tök mindegy utána fogat mostál el vagy nem, mert ez olyan mélyről feltörő bűz. Ki vagyok tőle.

2015. szept. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!