Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 hónap alatt 10kg-t lehetsége...

2 hónap alatt 10kg-t lehetséges leadni?

Figyelt kérdés

Abbahagytam a sportot, felkúszott 10kg viszonylag gyorsan, 2-3hónap alatt, stresszes időszak volt, össze vissza evés, a sport hiánya, valamint újra ettem, amiket míg vékony voltam nem. Ha újra sportolok ugyanúgy és megint elhagyom a lisztet, cukrot, lehetséges májusra visszafogynom, mert nagyon rosszul érzem magam így, szégyenlem,hhogy így lecsúsztam, ezért minden erőmmel rajta leszek, szerintetek lehetséges?

65kg vagyok 168cm.

Azért kérdezem, mert kisebb súlyból nyilván nehezebb fogyni, és ez viszonylag nem olyan nagy súly, ezért kérdezem, ha mindent beleadok sikerülhet e 8-10 kg 2 hónap alatt? 23/l

2017. márc. 1. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Heti fél kg.
2017. márc. 1. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Jobb lenne lassabban, hogy hosszútávú fogyás legyen, s meg is tudd tartani.
2017. márc. 1. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezelőtt is hirtelen fogytam le, havi 4kg miért lenne sok? Régebben is tudtam tartani koplalás nélkül, csak mostanában nem sportoltam és megettem, amiket eddig nem, szerintem ha elhagynám ezeket és sportolnék újra, akkor az már pár kg - lenne.
2017. márc. 1. 18:51
 4/6 anonim válasza:
Ha megválaszolod magadnak a kérdést mások véleményében meg kételkedsz akkor mért rakod föl a kérdést. Ha 100% biztos vagy benne akkor minek kell a mi véleményünk?
2017. márc. 1. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Most magadat hitegeted itt? Miért írtál ki erről kérdést egyáltalán?
2017. márc. 1. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ezelőtt is hirtelen fogytam le, havi 4kg miért lenne sok? "

És milyen eredményes is volt... csináld, ha akarod, aztán fél-egy év múlva megint jöhetsz kérdezni, hogy "jaj, most csak 15 kiló jött vissza mert ez meg az"...

Vagy kialakítasz egy értelmes, tartható életmódot magadnak, vagy föl-le fog ugrálni a súlyod.

2017. márc. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!