Koplalás után meghíztam, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tudom koplalni sem kellett volna, de nem volt szándékos, egyszerűen mindig dolgoztam, elmaradtak étkezések, annyira stresszes voltam, hogy eszemben sem volt az étel.. 56kgról 69re híztam fél év alatt...pedig nem eszem sokat, naponta kétszer, akkor sem sokat, újra eszek kenyeret, iszok üdítőt és néha édességet.. ennyit számítana ezek elhagyása, ha újra elhagynám, megint megindulnék lefelé?
Hogy tudnám beindítani a fogyást úgy, hogy a szervezetem már be raktározzon? :( nagyon el vagyok keseredve és nyárra szeretnék ledobni újra egy 10est :( 168 cm 25/l
2017. márc. 1. 12:08
1/1 anonim válasza:
Ez az eredmény az ész nélküli koplalásnak. Üditőt minek iszol, meg édességet?
Sportolj,mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!