Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1000 kcal bevitel egeszseges?...

Jennybb kérdése:

1000 kcal bevitel egeszseges? Napi 1-2 orat edzek az edzo terembe fele cardio fele erosites 7 bol 4-5 napot. Mit gondoltok? Kb 1000 ret viszek be es 500 at egetek a fitbit oram szerint.

Figyelt kérdés
20 eves vagyok , 156 cm es 65 kg . Igazabol en 1800 at szoktam be vinni nekem az mar az mikor tele eszem magam .
2017. febr. 21. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez koplalás még mozgás nélkül is.
2017. febr. 21. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
1-2 òra mozgàst ekkora kalòria mennyisèggel nem sokàig fogod bìrni. Enni kell! Tisztàn, de kell, plàne ha edzel.
2017. febr. 21. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem, ez minden, csak nem egészséges.

Oké, hogy alacsony vagy (én is) és fiatal is, de 1200-1500 közé akkor is be kéne igazítanod a napi bevitelt.

2017. febr. 21. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
1200alatt koplalás. Ekkora súllyal+aktivitással meg főleg.
2017. febr. 21. 14:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, az az igazsag hogy ha tobbet viszek be ennel vagy jol lakok akkor anyira buntudatom van hogy tuti hogy az edzo terembe vagyok 3 orat is . Nem merem emelni az adagom elotte 800 kalorival probalkoztam de akkor mindig ehes voltam most igy nem vagyok ehes .
2017. febr. 21. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

De beteges, amit csinálsz. Enni nem bűn, hanem szükséglet.

Tudod mi történik egyáltalán a testedben most?

Ezzel a baromsággal, amit csinálsz, eléred, hogy a tested - érzékelve az alacsony kalóriabevitelt - már most is belassítsa az anyagcseréd. Ez pedig egy dolgot jelent: több raktározást, kevesebb fogyást. És amint visszatérsz egy normális étrendre - pl. súlytartáshoz - azonnal hízni kezdesz.

A legnagyobb orbitális baromságot műveled, amivel mindössze egy dolgot NEM fogsz elérni: a feszes, karcsú, egészséges testet, amire - feltételezésem szerint legalábbis - vágynál.

De te tudod, csináld, ahogy akarod, ha felnőtt létedre ilyen ostoba vagy, és nem vagy hajlandó figyelembe venni, hogyan működik a szervezeted... Ez kb. olyan, mintha most nekiállnál villanyt szerelni meg gázt bekötni, aztán meglepődnél, hogy megcsapkod a 220 vagy felrobban a házad.

2017. febr. 21. 17:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Eloszor is , mi vagy te orvos???? Masodszor pedig te vagy az ostoba ! Tanacsot kertem nem kiotatast a kioktatasodat meg tarcsd meg magadnak es tedd oda ahova gondolom!
2017. febr. 21. 19:18
 8/11 Krisz85 ***** válasza:
ez nagyon kevés ha a 35 kg lennél akkor talán elég lenne, úgy kb 35 kcal* testúly, és ezt csökkentsd 20 % al, 1-1,5 g ch / nap * tskg, 2 g fehérje /tskg, a maradék telítetlen zsír,! hajrá!
2017. febr. 21. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
De ez kifogás, akkor is, ha tényleg bűntudatod van. Leírjuk, hogyan kell, s ez akkor is igaz marad, ha te lelki okokból koplalsz, mert a normális, egészséges fogyás téged zavar. Többet kell enned, mert így tönkreteszed magad.
2017. febr. 21. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:

"Eloszor is , mi vagy te orvos???? Masodszor pedig te vagy az ostoba ! Tanacsot kertem nem kiotatast a kioktatasodat meg tarcsd meg magadnak es tedd oda ahova gondolom!"

Nem vagyok orvos, ennyi ismeretet a középiskolai biológia után plusz némi utánaolvasással szedtem magamra, semmi extra.

Felnőtt ember vagy, tájékozódj, ha eddig nem tetted, tanuld meg, hogyan működik a tested (nem kell ehhez sem orvosnak, sem biológusnak, sem dietetikusnak lenni...) Ha folytatod a hülye 800-1000 kalóriás tervedet akkor meg ostoba vagy, mert mi is leírtuk és még ezer forrásból elolvashatod, hogy ez nem fog működni.

2017. febr. 22. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!