1000 kcal bevitel egeszseges? Napi 1-2 orat edzek az edzo terembe fele cardio fele erosites 7 bol 4-5 napot. Mit gondoltok? Kb 1000 ret viszek be es 500 at egetek a fitbit oram szerint.
Nem, ez minden, csak nem egészséges.
Oké, hogy alacsony vagy (én is) és fiatal is, de 1200-1500 közé akkor is be kéne igazítanod a napi bevitelt.
De beteges, amit csinálsz. Enni nem bűn, hanem szükséglet.
Tudod mi történik egyáltalán a testedben most?
Ezzel a baromsággal, amit csinálsz, eléred, hogy a tested - érzékelve az alacsony kalóriabevitelt - már most is belassítsa az anyagcseréd. Ez pedig egy dolgot jelent: több raktározást, kevesebb fogyást. És amint visszatérsz egy normális étrendre - pl. súlytartáshoz - azonnal hízni kezdesz.
A legnagyobb orbitális baromságot műveled, amivel mindössze egy dolgot NEM fogsz elérni: a feszes, karcsú, egészséges testet, amire - feltételezésem szerint legalábbis - vágynál.
De te tudod, csináld, ahogy akarod, ha felnőtt létedre ilyen ostoba vagy, és nem vagy hajlandó figyelembe venni, hogyan működik a szervezeted... Ez kb. olyan, mintha most nekiállnál villanyt szerelni meg gázt bekötni, aztán meglepődnél, hogy megcsapkod a 220 vagy felrobban a házad.
"Eloszor is , mi vagy te orvos???? Masodszor pedig te vagy az ostoba ! Tanacsot kertem nem kiotatast a kioktatasodat meg tarcsd meg magadnak es tedd oda ahova gondolom!"
Nem vagyok orvos, ennyi ismeretet a középiskolai biológia után plusz némi utánaolvasással szedtem magamra, semmi extra.
Felnőtt ember vagy, tájékozódj, ha eddig nem tetted, tanuld meg, hogyan működik a tested (nem kell ehhez sem orvosnak, sem biológusnak, sem dietetikusnak lenni...) Ha folytatod a hülye 800-1000 kalóriás tervedet akkor meg ostoba vagy, mert mi is leírtuk és még ezer forrásból elolvashatod, hogy ez nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!