Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Vajon égttem 200kcalt?

Vajon égttem 200kcalt?

Figyelt kérdés

Az edzőteremben bemelegítésnek kardiógépet használok, az számolja a kalóriát és általában 120-az égetek amit 100-nak veszek.

Az a kérdés, hogy a többivel égetek még 100-at? 4x10-15ös súlyzós gyakorlatot csinálok és 4-5 gyakorlat fér bele. Nem hatalmas súllyal, csak annyival amennyit elbírok.

Számolhatok vajon 200al, vagy kevesebb lenne?

2017. febr. 6. 16:18
 1/4 Krisz85 ***** válasza:
17%

ennyi az "edzésed",

az edzés, az 5-10 perc bemelegítés

5 p gimmnasztika/amit sokan kihagynak sajnos/

40-70 p súlyzós intenzív edzés

5 p nyújtás

10 p levezetés

nyáron a bemelegítés lehet rövidebb

na ez az edzés! ez kb 800 kcal alaphangon, de lehet több is...

2017. febr. 6. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Számolhatsz, megvolt annyi.
2017. febr. 6. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Számolj annyival.
2017. febr. 6. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Első! Csak annyit mondok, hogy egyszerűen félek ebbe a topicba kérdést kiírni. Komolyan mondom. Még a konditeremben se szólt le senki pedig tudom, hogy gyenge vagyok. Azok mégse piszkálnak hanem segítenek és tanácsot adnak pedig sokszor nem is kérem. Nehezedre esett volna válaszolni ahelyett, hogy az önbizalmamat tolod lefelé? Vagy ez kérkedés akart lenni?

Mert hogy segítség nem az biztos. Nem tudok 800kcalt égetni annyi idő alatt mert nem vagyok olyan szinten még

2017. febr. 6. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!