Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nektek hogy tetszik a Kalóriab...

Nektek hogy tetszik a Kalóriabázis új felülete?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz, és zavar, hogy minden egyes étel mellett ott van a ch,fehérje,zsír csík - tök kaotikus így, sokkal jobb volt, amikor csak akkor jelent meg ha ráhúztam az egeret.
2016. dec. 19. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először totál kiakadtam ezen a módosításon, de most már kezdek megbarátkozni vele.

Szerintem jó, mert aki eddig kalóriaszámolással fogyózott, akkor azt figyelhette. De aki pl. cukros, tehát ch-bevitelt kell erősen figyelnie, az is rögtön látja, hogy az a kaja mennyi ch.

2016. dec. 19. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Egyelőre nem tetszik, szerintem mobilon jó volt, hogy nagyobb volt, de gépen felesleges... sokkal jobban átláttam, mikor simán vékony csíkban egymás alá voltak rakva az ételek, nem ilyen bazi nagy téglalapokban, vagy mik ezek.
2016. dec. 19. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van, nekem is nagy gépem van. De ma már szerintem sokkal több az okos-telefon, mint az asztali gép, kezdünk háttérbe szorulni. :))
2016. dec. 19. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Úristen... Tegnap este óta nem néztem rá, ez borzalmas...

Engem nagyon érdekelnek a makrók, de ez a része tökéletes volt úgy, ahogy volt, még mobilon is megoldották egy idő után...

Az oldal amúgy elég bugos, de használható volt eddig. Most kezdek eltűnődni, hogy a több évnyi receptem ellenére áttérek a MyFittnessPalra, úgyis regeltem oda is :)

Nagyon csúnya is s nehezebben kezelhető, bár nagyobb a törlés bogyó, régebben sokszor kitöröltem gondosan felvitt recepteket megnézés helyett, amikor telefonról néztem... Amúgy arra sokkal jobb lett volna, hogy kérdezzen recepttörléskor...

Attól még használható, csak zavaró, majd meglátjuk. De a makrók pici kis izék, totál nem jók semmire, alig látom őket.

2016. dec. 19. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!