Nektek hogy tetszik a Kalóriabázis új felülete?
Először totál kiakadtam ezen a módosításon, de most már kezdek megbarátkozni vele.
Szerintem jó, mert aki eddig kalóriaszámolással fogyózott, akkor azt figyelhette. De aki pl. cukros, tehát ch-bevitelt kell erősen figyelnie, az is rögtön látja, hogy az a kaja mennyi ch.
Úristen... Tegnap este óta nem néztem rá, ez borzalmas...
Engem nagyon érdekelnek a makrók, de ez a része tökéletes volt úgy, ahogy volt, még mobilon is megoldották egy idő után...
Az oldal amúgy elég bugos, de használható volt eddig. Most kezdek eltűnődni, hogy a több évnyi receptem ellenére áttérek a MyFittnessPalra, úgyis regeltem oda is :)
Nagyon csúnya is s nehezebben kezelhető, bár nagyobb a törlés bogyó, régebben sokszor kitöröltem gondosan felvitt recepteket megnézés helyett, amikor telefonról néztem... Amúgy arra sokkal jobb lett volna, hogy kérdezzen recepttörléskor...
Attól még használható, csak zavaró, majd meglátjuk. De a makrók pici kis izék, totál nem jók semmire, alig látom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!