Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Éhező üzemmódból hogyan tudok...

Éhező üzemmódból hogyan tudok visszatérni a normál üzemmódba úgy, hogy ne szaladjon fel rám 1 hónap alatt 10 kg?

Figyelt kérdés
Sikerült lefogynom 55 kg-t, többnyire éhező üzemmódban. Hogy tudom normalizálni az állapotot úgy, hogy ne hízzak drasztikusan? Biztosan van rá valami módszer, pl hogy fokozatosan. Kérlek segítsetek!
2016. dec. 15. 21:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, hogy gratuláljak-e, de minden esetre 55kg az nagyon nagy dolog.

Mit jelent az pontosan, hogy éhező üzemmód?

Mennyi idő alatt fogytál le ennyt?

2016. dec. 15. 21:59
 2/18 A kérdező kommentje:

6 hónap alatt fogytam ennyit.

"Az éhező mód egyszerűen arra utal, amikor az emberi test hosszú ideig energia (kalória) nélkül kénytelen üzemelni. Ebben a módban ahelyett, hogy több zsírt égetne, a test átkapcsol az „éhezési módba”, és csak vegetál a zsírral, lecsökkentve vagy teljesen leállítva a fogyásodat. Az „éhező mód” nem azt jelenti, hogy teljesen megfosztod a tested a bevitt kalóriáktól, hanem a napi kalóriaszükségletednek csak a felét viszed be."

2016. dec. 15. 22:02
 3/18 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy te hogyan csináltad? Mit ettél, mennyit?

Hány kilórol?

Szerintem amúgy, úgy lehetne csinálni, hogy most teljes életmódváltásba fogsz, és teljesen kiigtatod az alapból is káros dolgokat amelyek nem hizlalnak.Gondolok a kenyérre, tésztára, mindenféle lisztes dologra, cukorra, mindenféle édességre. szóval főként húst és zöldséget kellene enned.

2016. dec. 15. 22:05
 4/18 A kérdező kommentje:

6 hónap alatt 1 gramm cukrot, tésztát, kenyeret nem ettem.

120-ról indultam.

2016. dec. 15. 22:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit ettél ? Miből gondolod, hogy éhezőüzemmódban csináltad?

Én sem eszem ilyesmit, de attól nem vagyok éhezőüzemmódban.

2016. dec. 15. 22:10
 6/18 A kérdező kommentje:

Húsokat, zöldségeket. Köretnek rizstészta (teljesen más mint a sima tészta), quinoa, basmati rizs, barna rizs, stb. Sok zsíros kaja, pörkölt, szalonna, kolbász, ilyenek.

Azért gondolom, mert a megfelelő kcal mennyiségnél sokkal kevesebbet vettem magamhoz.

2016. dec. 15. 22:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Tök jó dolgokat eszel.Énis hasonlóan étkezem. Kb.1200 kcal-al, neked mennyi volt?

Szerintem ne félj, hogy visszajön. Folytasd ezt igy tovább, szuper irány.

2016. dec. 15. 22:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen, kb 1200 kcal
2016. dec. 15. 22:25
 9/18 A kérdező kommentje:
Csak ha visszatérek a normál kcal mennyiséghez? Kb 2000 kcal-hoz?
2016. dec. 15. 22:27
 10/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy kinek mi a normális, nekem teljesen elég az 1200kcal körüli.

Visszatérhetsz, de szerintem ne térj el a mostani kajáktól.

2016. dec. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!