Ha kalóriaszámláláshoz lemérjük a gyümölcsöt (pl banán), akkor héjastól vagy már megpucolva kell lemérni?
Dehogynem kamu. :D
Semmi, azaz semmi (értsd: nulla) tudomány nincs mögötte. Ezt jól kitalálták, hogy féléheztetésben tartsák a sok hülyét, aki megveszi a jó sok "egészséges" szénhidrátfost, és csodálkozik, hogy nme, hogy gyengébbek, fáradékonyabbak, de még a kilók se nagyon mennek le, ÉS még folyton éhesek is.
Ha valaki fogyni akar, az sportoljon valamit, és kerülje pl. a cukrot. ;)
Kerülöm a cukrot, a gyorskajákat, a bolti kajákat, igyekszem minél természetesebb összetevőkből összeállítani az aznapi kajám. Nem a fogyás az elsődleges és fő célom, de nem bánom, ha k. 5 kiló lemegy rólam :) inkább az a célom ezzel, hogy egészségesen étkezzek és éljek, mert nyilván ha sportol is valamit az ember, akkor sem jó, ha túlzabálja magát :D
nemrég derült ki, hogy van egy betegségem, amely akár a táplálkozással is összefügghet (bár nem hiszem, mert már jó ideje többé-kevésbé odafigyelek..), szóval ideje még jobban ráállnom a témára.
Szóval csak úgy "kb" szeretném ezt számolni, hogy egy irányt mutasson.
Én azok táborát erősítem, akik szerint az egészséges élethez nem diéta, hanem egy "személyreszabott" (akár általunk megtapasztalt) életmód kell, melyet mostanában próbálok kialakítani :) (bár így érettségi előtt nem tudom, hogy meddig bírom :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!