Az alma hizlal? Vagy barmilyen mas gyümölcs például a banán narancs vagy citrom (ezekre vagyok kivancsi)? Hany kalória van bennük?
Nem napi 1-2 gyümölcsön múlik egy fogyás.
Sokan még kenyeret is esznek mértékkel, s mégis tudnak fogyni. Pedig az már tényleg nem kutya, a tömény búza.
Kalóriatöbblettől hízol, nem a gyümölcstől. Persze a gyümölcs okozhat kalóriatöbbletet az arra hajlamosaknál, de állítólag van, aki nem éhezik meg tőlük (a durvábbaktól én se, de nem laktatnak jól, az olajos magvak sem).
Az összetétel miatt az igen cukros gyümölcsökkel óvatosabban bánok, főleg mert nekem jobb érzés nélkülük s cukros étrend mellett jóval többet eszem. De nyilván lehet fogyni napi 1-2 banánnal, nem rontja el mágikusan. Olajos magból napi tizenpár deka mellett fogytam, de nem magában ettem őket.
Úgyhogy ki kell tapasztalni, kit gátol a fogyásban az ilyesmi s nagy általánosságban nem tartom előnyösnek a sok gyümölcscukrot fogyáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!