Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tanacsokat szeretnék, hogy...

Tanacsokat szeretnék, hogy adhatnék le 15 kilot?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,69 kg,166 cm.Sajnos a honapok alatt feljott egy par felesleges kilo es mar undorodok tukorbe nezni.Mozogni csak a heti 3 tesi orara van idom mert buszozas miatt 6ra erek haza.kiprobaltam mar rengeteg dietat de vagy nem birtam ki vagy abbamaradt,tudtok jo es turheto tanacsokat?

2016. nov. 16. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Olvass :

[link]

2016. nov. 16. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha sokat nassolsz, és iszol cukros üdìtőket, akkor azokat mindenképpen próbáld meg el hagyni. Nekem ami bevált az az adagcsökkentés volt. Ugyan azt ettem mint előtte, csak rendes tányér helyett műzlus tányérból. Így alapból kevesebbet tudtam csak szedni, és egy idő után már rendes méretű tányérba is kevesebbet szedtem.
2016. nov. 16. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Tőbb zöldség gyümölcs, kevesebb hús meg szénhidrát. Cukros dolgokat nasit stb el kell felejteni.
2016. nov. 16. 18:50
 4/4 anonim válasza:
Szerintem a 15 kg az sok, a te tesmagasságoddal a 10 is elég. Kerülöm az édességeket, de azért néha elcsábulok, de akkor is étcsokoládé és minimum 70%, van egy csajszi youtubeon blogilates néven megtalálod, nagyon sok videója van, 9 perces is, ma megcsináltam párat és elég hatékonynak érzem, persze nem leszek egyik pillanatról a másikra izmos és lapos hasú :D De 16 éves vagyok így tudom milyen kellemetlen ha az emberen van felesleg,bár nekem kb 3 kilót kellene leadnom
2016. nov. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!