Ha a kaloriaszamolos dietamat felfuggesztem egy hetre es mindenfelet eszem akkor vege a dietamnak?
Valami miatt nem birtam tovabb, 3 honapja csinalom, eddig leadtam 11 kilot, de az utobbi 3 hetben megallt a fogyasom vagy nagyon minimalis volt. Ugy erzem csodot mondtam mert nem megy tovabb a fogyas. Tudom, gyenge vagyok, azt is tudom, hogy ha megall a fogyas akkor minden ugyanugy kell folytatni, de megis szuneteltettem 1 hetig. Nem ettem szornyu kajakat sem nagyon nagy mennyisegeket. De volt benne feherkenyer feherlisztes dolgok, par szelet csoki krumplis teszta...
szeretnem tovabb folytatni nyilvan de most felek, hogy minden veszve es elbaltaztam az eddigi eredmenyem 😕 szerintetek?
Nem hizas majdhogynem kizart, mert nem ettem annyival tobbet szerintem.
Csak maga a tudat, hogy cukros dolgokat ettem, olyan mintha az elveimmel szsmbe mentem volna. 1 honapba telt amig leszoktam a cukorrol es a feherlisztes kajakrol, most meg belapatoltam csokit sutit kenyeret stb.
Es meg csak nem is estek olyan jol. Sot. A cukros etelek kifejezetten rosszul estek, marta a szamat a cukor.
Visszaallok holnaptok, es minden ugyanugy menni fog mint eddig.
A testem sem fog kiakadni, hogy mi volt ez az egy het zaba? Es most vissza kell allni? Nem lesz nehez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!