Szálkásításhoz megfelelőek ezek az adatok?
Szeretnék picit formásodni, feszesedni. Itthon már rég edzek diéta nélkül, de elhatároztam, hogy komolyabban veszem, és szálkásítok. Olvasgattam róla és kiszámoltam a tápanyagszükségleteimet, de nem vagyok bennük biztos, így szeretnék róla véleményt kérni.
49 kiló vagyok, ebből 1274 kcalra jutottam
98 gramm fehérje
28 gramm zsír
132 gramm szénhidrát.
Ebből nekem a szénhidrát kicsit gyanús, mert volt, ahol 1,5g/testsúlyt írtak, másutt a fehérje és zsír kiszámolása után a maradék kcalt. Szerintetek ez így rendben van?
(1300 kcal nem kevés számomra, bőven jól lakok vele)
Nem gondolod, hogy kevés adatot adtál meg? Kor,nem,magasság, napi aktivitás, mit sportolsz,mennyit akarsz fogyni stb.
Mintha megkérdeztem volna, hogy 100 kilóméterre elég 7liter üzemanyag? A többieknek honnan kéne tudni, hogy egy 16400 köbcentis bugatti veyronom van-e vagy egy 1500 köbcentis kis dízel fiestám?
18 éves lány vagyok
162 cm.
Nem a súlyommal van a baj, hanem azzal, hogy zsírosabb vagyok, nem pedig feszes, izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!