Mennyi kalóriát ehettem ma?
Figyelt kérdés
Megettem egy és egy fél tál müzlit (gabonák és aszalt gyümölcsök voltak benne, semmi csoki meg cukor) két almát, és két levesmerőnyi húslevest zöldségdarabokkal.
Mennyi lehetett?
2016. okt. 31. 19:56
2/12 A kérdező kommentje:
A müzli miatt igaz? Mennyi van kb benne? Valahogy próbáltam utánaszámolni és az jött ki, hogy egy adagban 600, de ez nem lehet. (Amit vettem abból nem tudom kiszámolni mert nem csomagolásban vettük)
2016. okt. 31. 20:08
3/12 anonim válasza:
Attol fugg, mennyit ettel a muzlibol. 100 g kaloriatartalma kb. 400 korul van, ha 150 grammot ettel (kb. 2 mareknyi), akkor siman lehetett 600.
Na de: tenyleg csak ennyit ettel egesz nap? Miert koplalsz? Nem hallottad meg, hogy mennyit artasz ezzel magadnak?
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem koplalok, tuti többet ettem 150 grammnál. Ezért nem mertem kiszámolni, de így is agyf*aszt kaptam, köszönöm a válaszokat.
Máskor odafigyelek erre a müzli dologra
2016. okt. 31. 20:31
6/12 anonim válasza:
Ez azért koplalásnak számít. 1000 kalória egy alacsony nőnek is necces lenne, szóval hacsak nem 150cm vagy, akkor ennél több kalóriára van szükséged. Ehetnél több hüvelyest, zöldséget, gyümölcsöt. (ezt csak a mai napod alapján írtam, lehet, hogy máskor elég vitamint, tápanyagot veszel magadhoz)
7/12 anonim válasza:
Én az ilyen nyomorultaktól kapok agyf@sst.
8/12 anonim válasza:
Fehérje szinte semmi, remélem, este még ettél...
9/12 A kérdező kommentje:
Annyit ettem aznap, ma viszont elszartam az egészet. Megettem két almát, vagy 50gramm müzlit, másfél szelet kenyeret és vagy 5 kocka szalonnát. Sose szoktam szalonnát enni, és most ez nem tudom mi volt nálam. Nem ettem évek óta.
2016. nov. 2. 16:58
10/12 anonim válasza:
Egészségedre :)
Ez még elég kevés mára, vacsira ettél végre valami fehérjedúsabbat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!