Szerintetek jó amit eddig ettem? És mit kéne még?
Na szvl nyáron elkezdtem durván fogyózni (koplaltam), és tudom hülye vagyok meg stb (szerintem is), és a hajam is kihullott, folyton szédültem, nem volt erőm, és az anyagcserém is lelassult. Most kb már rendbe jöttem, és szeretném újrakezdeni,, de most normálisan, és a segítségeteket szeretném kérni. Szerintetek jó amit eddig ettem? És mit kéne még? (vegetáriánus vagyok amúgy)
Ma etteem 2 db zöld almát, 2 db puffasztott rizst, és 2 db tojást (rántottaként elkészítve). Ez együtt kb volt olyan 500 kcl, és még kéne 700. Szerintetek mit egyek még, mert nincs ötletem?:/
173 cm/ 63 kg
Kérlek ne írjatok olyat, hogy nem kell fogynom, mert ideális a súlyom meg stb. mert attól én még nem vagyok vékony, és van rajtam jócskán súlyfelesleg, szvl aki normálisan válaszol a kérdésekre, azoknak köszönöm szépen!:))
ha van rajtad felesleg az azért van, mert nincs rajtad izom. súlyzós edzésekre kéne járnod.
egyébként valami fehérje kéne, sovány sajtos szendvics (barna kenyér pl mozzarellával melegszendvicsként) vagy ha jól tudom a babban is sok a fehérje. valami olajos magot is ehetsz, mandula, mogyoró, kesudió... csak sótlan verziót.
Igen, eddig jó.
Mai ajánlatom:
-sovány sajt tojásba forgatva darált dióval megszórva, kevés vagy semennyi olajban megsütve(bármilyen magban birod, amit szeretsz), azaz reform rántott sajt-ez akár vacsira is mehet
-túró zöldséggel
-kőrözött tk kenyérrel vagy pufirizzsel
-joghurt magvakkal, édesítheted mézzel, gyümölccsel, édesítőszerrel
-zabkása magvakkal, gyümivel
-zabpehelygolyók
-zabpalacsinta túróval
-kefír tk kenyérrel
-avokádókrémes kenyér sajttal, zöldséggel
-főtt tojás zöldségekkel
-reform ételek
Amúgy nem muszáj ezek közül, nem tudom mi van otthon, és hogy mit szeretsz/kívánsz. Neten van rengeteg recept, vegetáriánus és vegán is. Bárhogy is döntesz:
Jó étvágyat!😊
Fehlrjlt mindenképpen egyél, mert a napodban még alig van s az igencsak fontos. Én ennék még 6-8 tojást, de persze te csinálhatod máshogyan, csak legyen meg a fehérje s azért a többi tápanyag is. Eddig kvázi mindenből rosszul állsz. A tojás roppant tápanyagdús (nem csoda, egy komplett élőlény fejlődik ki belőle), sok tojásnál a legtöbb tápanyag meglesz, de a magnézium, kálcium, C-vitamin akkor is elmarad.
Sok zöldséget is ajánlok s némi olajos mag is jól tud jönni. Nem kell sok zsír, de az a kicsi, ami igen, az nagyon fontos s az olajos magvak jó forrást tudnak jelenteni (bár azok sem egyformák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!