Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 160cm és 56 kg vagyok. Szeretn...

160cm és 56 kg vagyok. Szeretnék fogyni legalább 6 kgt. Mennyi idő alatt sikerülhet?

Figyelt kérdés
Heti 4x 1-1,5 órát sztepperezek.meg elkezdtem 30 napos plank kihívást csinálni+hasprés.futtam is de sajnos már az idő miatt nem nagyon tudok futni menni.Ami az étkezést illeti 1 nap 4x eszek főleg zöldséget,gyümölcsöt ,fehér húst és joghurtot.1 héten 1x eszek édességet olyan 400-500 kcal értékben..
2016. okt. 6. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
minek akarsz fogyni? tökéletes a súlyod
2016. okt. 6. 19:12
 2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, ne akarj csontváz lenni! 😉
2016. okt. 6. 19:42
 3/5 Ylyria válasza:
Én 10 cm-vel vagyok alacsonyabb és csak néhány kilóval könnyebb mit nem adnék ilyen alkatért. Ne akarj fogyni inkább hízlald fel az önbizalmadat.😉
2016. okt. 6. 20:33
 4/5 zsike34 válasza:
0%
Igyàl almaecetet! Az jó. Naponta 3-4 alkalommal.
2016. okt. 6. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A súlyod tök jó, ha mégsem tetszik, amit a tükörben látsz, annak az lehet az oka, hogy nem vagy elég izmos. Jól eszel elvileg, bár némi értékes zsírt/olajat még belevinnék az étrendbe (olíva, olajos magvak, lenolaj stb.), és némi CH is nyugodtan kerülhet még változatosságképpen: barnarizs, bulgur, zab stb.

Szóval ha mérni akarsz valamit, én a centivel a derék, csípő, comb, mellkörfogatot nézegetném, nem a kilókat.

2016. okt. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!