Hol rontom el? Egy hete csinalom a kaloriaszamolast, es 3 hete nem eszem cukrot, feherlisztet. Grammra ugyanannyit mutat a merleg, mint amikor elkezdtem. Lehet, hogy az alapanyagcserem van rosszul beallitva es nincs meg a kaloriadeficit?
Megis honnan tudjam mit kell ilyenkor tenni?
A kaloriabazison jegyzetelem a kaloriakat, grammra lemerek itthon mindent amit eszem, megsem fogyok.
Mit tegyek?
Nagyon koszonom, jol esik az elismeres. 😊
Eddig szornyen etkeztem, csupa cukros hizlalo panirban sult kajat ettem, remesen nagy adagokat, a mi csaladunk ilyen, imadunk zabalni. A ferjem csaladja is ilyen, hat mondanom sem kell, sosem volt gond az evessel 😁
Most furcsallja is a csaladom, hogy nem eszem cukrot lisztet kenyeret semmit.
Oda is adtam nekik a felhalmozott lisztet es cukrot no meg a feher tesztakat.
Nagyon nehez volt az elso 10 nap, amikor is a cukorrol kellett leszokni. De tuleltem es most most mar erzem mindennek az izet. A natur joghurt edes szamomra . Tegnap ettem sutotokot, olyan edes, hogy nagyon.
Huu kicsit elkalandoztam.
De a lenyeg, tenyleg jo ez az eletmodvaltas 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!