Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriaszámolást, vagy csak...

Kalóriaszámolást, vagy csak simán egészséges étkezést válasszak?

Figyelt kérdés

Régebben fogytam már 15 kilót kálórászámolással, de az utolsó pár kilónál már nem nagyon működött..

Alapból ott is ugyanazokat enném, nem arról van szó.

Hanem a kalóriaszámolással az a bajom, hogy ha becsúszik, és ezért 'túleszem' a keretem pl. 300 kalóriával, akkor kiakadok, és úgy érzem, hogy ennek a napnak, mind1, és bezabálok.

Azzal, hogy ha csak simán 'jól' eszem, akkor az a bajom, hogy hajlamos vagyok vagy sokat, vagy keveset enni. Pl. van olyan, hogy a 800 kalória is alig lenne meg, de van olyan, hogy délelőtt sok gyümölcsöt eszek, és akkor meg akár 1400 is...

És így félek, hogy lassabban fogynék..

Szerintetek melyiket válasszam ezek alapján?

2015. jan. 17. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem érdemes azt választani, amin bestresszelsz, mert az keresztbe tud tenni a legjobb módszernek is. A számolgatás amúgy is sokaknak nehéz hosszú távon, egy egészséges, tudományosan összeállított étrend viszont erőfeszítés nélkül tartható. ne az legyen a szempont, hogy gyorsabban fogyj, hanem hogy az elért eredményt meg tudd tartani.

A leírtak alapján az egészséges, összeállított étrendet javaslom.

2015. jan. 17. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
2015. jan. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!