Koplalok, de nem fogyok. Miért?
18 éves, 60kg vagyok.A combjaim nagyon vastagok, elsősorban innen akartam fogyni, ezért is kezdtem el. Az első pár kg nagyon könnyen lement, majd hirtelen abbamaradt a súlyvesztés. Alig eszem valamit, a kalóriákra nagyon odafigyelek, kefiren és salátán élek szinte. Naponta 30-40 percet mozgok, de semmi változás! Kezdem elveszíteni a motivációm. Mit tegyek hogy a fogyás újra beinduljon??
A válaszokat előre is köszönöm
#2-es vagyok. Szívesen. :-)
Ha aszerint csinálod,amiket belinkeltem, akkor meg lesz az eredménye. Mindenképp hosszútávra gondolkodj! A legjobb ha beépíted az életedbe a helyes táplálkozást és a mozgást. Hidd el a befektetett munka megtérűl idővel. A súly,a mérleg ne zavarjon meg. Én jelenlegi súlyommal voltam túlsúlyos is,most elég komoly a forma.
Én is remélem hogy megtérül, ha picit változtatok, most rászántam magam hogy egy nap többször egyek, kipróbálom:)
Nekem sem feltétlenül az a cél hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg, hanem hogy a combom vékonyabb legyen és az alakom szebb, így szerintem komolyabban is elkezdek majd valamit sportolni. Sokat segítettek a válaszok köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!