Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Koplalok, de nem fogyok. Miért?

Koplalok, de nem fogyok. Miért?

Figyelt kérdés

18 éves, 60kg vagyok.A combjaim nagyon vastagok, elsősorban innen akartam fogyni, ezért is kezdtem el. Az első pár kg nagyon könnyen lement, majd hirtelen abbamaradt a súlyvesztés. Alig eszem valamit, a kalóriákra nagyon odafigyelek, kefiren és salátán élek szinte. Naponta 30-40 percet mozgok, de semmi változás! Kezdem elveszíteni a motivációm. Mit tegyek hogy a fogyás újra beinduljon??

A válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 30. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Mindenek előtt fogadd el, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy a combjaidból fogysz. Ha elkezdesz fogyni, akkor mindenhonnan fog lemenni zsír, és ezt te nem tudod különösebben befolyásolni.
2016. aug. 30. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Az első pár víz-és izomveszteség. A drasztikus kalóriamegvonástól belassult az anyagcseréd. Nem koplalni kell, hanem normálisan diétázni. Így nem fogod elérni a célod,megunod és bánatodban elkezdesz zabálni. Végül akkora leszel, mint egy vágósertés.

Így kéne csinálni:

[link]

[link]

2016. aug. 30. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
*pár kg
2016. aug. 30. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedben a válasz.

Mert koplalsz.

Hogy miért nem hatásos nem részletezem mivel 100ezren leírták itt keress rá.

2016. aug. 30. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Napi 30-40 perc mozgás mellett folyamatosan hízni fogsz.
2016. aug. 30. 18:09
 6/12 donmogyoróscsirke ***** válasza:
76%

1. - Nincs olyan hogy helyi fogyás

2. -A koplalás, és minden x napos diéta az élet legnagyobb átverése.

3. - Nem mindegy az a 30-40 perc mozgás mit takar.

Ha egészséges keretek között szeretnél fogyni, fontos, hogy rendesen egyél. Ez a napi 5x étkezést takarja. Igyál sok vizet. Anyagcserédet kicsit megtolja ha iszol mondjuk különböző teákat vagy kávét ( inkább előbbit javaslom *nem teleshopos joshi barát teákra gondolok, sima egyszerű fekete vagy zöld teák!). Aerob edzést lenne érdemes csinálnod.

2016. aug. 30. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, eleve vékony vagy és nem is kéne fogynod.
2016. aug. 30. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Képzelem, milyen "nagyon vastagok" a combjaid 60 kilósan. Én pont a duplája vagyok, na, az enyémek tényleg azok.
2016. aug. 30. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Bizonyára nemrég csinálod, mert akármilyen ügyes is a tested, fényből nem tud élni, tartós koplaláskor bizony mindenki lefogy... Zsírból, izomból, energiából, életkedvből...

Miért nem fogysz normálisan? Enni kell, fogyáskor is.

2016. aug. 30. 19:51
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg a 2. hozzászólóét.

Tudom, alapból sem vagyok valami nagy darab, de a 155centimmel ez a 60kg zavar engem.Pláne, hogy csak a combomra rakódott a felesleg.

Attól félek, ha napi 4-5x eszem (egészséges ételeket) attól még nem fogok semmit fogyni :(

2016. aug. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!