Miért nem fogyok ha egészségesen táplálkozom és keveset, csak akkor fogyok ha koplalok?
Eddig tapasztalataim szerint csak akkor fogytam ha éheztem ha koplaltam hetekig ha éreztem hogy éhes vagyok, de mivel egészségtelennek tartottam és féltem a jojó efektustól így bele vágtam egy egészséges táplálkozásba amin cukrot nem fogyasztok és több gyümölcs , zöldség, hús.
De egy grammot sem fogytam 1 hét alatt!
Mondjuk nem is nagyon voltam éhes napi ötszöri étkezés mellett.
És rengeteg házi zsíros tejet ittam, lehet ez volt a baj?
Mi lenne ha csak tejet innék napi 5 alkalommal evés helyett?
Valamit be kell tartanom hogy lemenjen 20 kg és tartsam a súlyomat, de ha nem fogyok semmit akkor elkeseredek és neki állok zabálni.
zsíros tej sztem semmiképp nem jó,mozogni miért nem mozogtál?
én mindig akkor fogyok ha sportolok mellette.
van a turbó d,sztem azt probatld ki,nekem legalabbis bevált.
Olvastam arról sokat ha valaki edz tornázik gyakorlatokat végez akkor az izomzat húzódik összébb de nem a zsír ég.
Ha valaki elkezd koplalni és nem annyit eszik akkor is az izomzatból veszít .
Akkor mondjátok már meg mitől lehet fogyni?
Ha egy 80 kg nő lefogy koplalással 50 kg-ra az nem létezik hogy annyi izmot veszítsen ha előtte hájas volt most meg nem.
A tejben növekedési hormon van. Jó kis hízókúra.
Felejtsd el! Bociknak való.
A tejjel nagyon mellé nyúltál, mint 'egészséges táplálkozás'. A tej miatt a közelében sem voltál, persze hogy nem tudtál fogyni.
Mellette ment még valami keményítő (rizs, búza, kukorica, krumpli) ? Gluténnal, mert azajó :)
Csak nem éppen fogyókúrás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!