Miért nem fogyok ha egészségesen táplálkozom és keveset, csak akkor fogyok ha koplalok?
Eddig tapasztalataim szerint csak akkor fogytam ha éheztem ha koplaltam hetekig ha éreztem hogy éhes vagyok, de mivel egészségtelennek tartottam és féltem a jojó efektustól így bele vágtam egy egészséges táplálkozásba amin cukrot nem fogyasztok és több gyümölcs , zöldség, hús.
De egy grammot sem fogytam 1 hét alatt!
Mondjuk nem is nagyon voltam éhes napi ötszöri étkezés mellett.
És rengeteg házi zsíros tejet ittam, lehet ez volt a baj?
Mi lenne ha csak tejet innék napi 5 alkalommal evés helyett?
Valamit be kell tartanom hogy lemenjen 20 kg és tartsam a súlyomat, de ha nem fogyok semmit akkor elkeseredek és neki állok zabálni.
Először is a táplálkozással kell tisztában lenned, ugyanis a sikeres fogyás lényege, hogy 70%-ban a táplálkozáson múlik és 30%-ban pedig az edzésen.DE! ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan elhagyhatod az edzést. Mindenféle mozgás beindít zsírbontást, csak nem mindegy milyen mértékben. Attól is függ, hány kiló vagy.
Hagyd el a cukrot, hagyd el a kenyeret (még a "teljes kiőrlésűt" is, mivel a legtöbb ilyen színezett fehérkenyér)
Tej nem jó, húsból nyerj fehérjét, sok zöldség, kevesebb gyümölcs! Reggelire nagyszerű a zabkása, viszont természetes édesítőszerrel készítsd el(nyírfacukor, stevia), keserű kakaóporral isteni.
Én szoktam még zabkásás omlettet is, sok zöldséggel.
10óraira kevés olajos mag,vigyázz vele,mert tartalmaz ez is szénhodrátot.
Ebédre hús salival, hús barnarízzsel,panír nélkül!
Vacsorára mehet cottage sajt,tojás,túró,zsíszegény sonka,
gyümölcsjoghurtot és társait felejtsd el,nem hoy nem egészségesek, kifejezetten károsak, ugyanis gyümölcsöt se igazán láttak.És persze az üdítőitalok se jöetnek szóba.
Kb ennyi jutott most eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!