Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kicsit túlettem a célon. Így...

Kicsit túlettem a célon. Így le fogom tudni mozogni, esetleg fogok tudni fogyni?

Figyelt kérdés
A napi kalória alapszükségletem kb. 1420 kalória, 1200-1400-at eszek a fogyáshoz, és mellé még elég sokat mozgok. Ma viszont megettem 1700 kalóriát, elliptikus tréneren lefutottam 300-at (legalábbis azt jelzi), lesétáltam 225-öt, lesétálok még 300-at és letornázok még 100-at... Max. 150-et eszek még... TUdom, hogy matek alapján igen, lemozgom, és fogyok is vele, de mintha valahogy úgy érezném, hogy "nem érdemlem meg", hogy lejöjjön... Ugye le fog jönni? :D

2016. jún. 11. 15:56
 1/2 Szintis Zoli ***** válasza:

Mivel napok óta kalóriadefcitben vagy, üres a puffer.

Amíg a puffer fel nem tölt, nem hízol, csak a puffert töltöd.

A pufferben 300 Kcal bőven elfér.

Nem kell magad széthajtani. Le tudod mozogni, de felesleges. Inkább regenerálódj. Kis visszatöltés jót tesz, mert rápörget az anyagcserére.

Mindez persze főleg akkor érvényes, ha "tisztán" kajáltál.

2016. jún. 11. 16:29
 2/2 Szintis Zoli ***** válasza:
Túlságosan rá vagy Te erre parázva. Vigyázz! Nem szeretnélek az anorexiások klubjában üdvözölni.
2016. jún. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!