Milyen, viszonylag kevés kalóriát tartalmazó, de laktató ételt ajánlotok? Az egyes zöldségek és gyümölcsök alapok.
Nekem ez a rántotta, esetleg egyes zöldségételek, de csak igen enyhe éhség esetén (a paradicsom és a sült káposzta elég jó nekem, a káposztához elég kevés zsiradék elég, ezek mondjuk össze is illenek, de sok zöldségételre egy kis őrölt lenmagot is szoktam tenni, bámulatosan sokat emel rajta, ami a laktatást, rendes étel felé elmozdítást illeti. a szójaszószos nyers zöldségeimen is van, ahogy dió is :)). Nagyon emberfüggő, kit mi laktat... A sok zöldség, rost, fehérje jó irány lehet.
Van, akit kizárólag nagyon sok kalória laktat, pl. fél kiló felturbózott, nem lightos zabkásától is csak éhesebbek lesznek, na nekik ilyen étel nincs.
Köszönöm a válaszokat, jár a marslakó: 👾 :3
Viszonylag könnyen jól lakom, de van amikor rámjön a nagy éhség és nem tudom mit fogyaszthatok hogy még a kitűzött napi mennyiséget sem lépjem át (1500 kcal +-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!