Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha kevés kalóriát fogyasztok...

Ha kevés kalóriát fogyasztok (többet égetek el), akkor miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Kalóriaszámlálással kezdtem el fogyókúrázni. Az első három hónapban csak úgy olvadtak le rólam a kilók, maximum 2-3 nap stagnálás volt csak párhetente. Most viszont már több hete stagnál a súlyom. Volt egy kis kiesésem, pár napig többet ettem és az étkezésem is felborult körülbelül egy-másfél hétre. Most már próbálok visszaállni és újra visszatértem arra a súlyra, amiről visszajött pár kiló.

Most viszont se le se fel..semennyi. Úgy tudom, hogy a fogyás akkor indul be, amikor az ember több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz.

Például a mai táplálkozásom:

150 gramm eper (cukor nélkül)

150 gramm natúr jpghurt + egy kávéskanál zsírszegény kakaó + folyékony energiamentes édesítő

4db tojás fehérje (főtt)

2db puffasztott búza

Folyadékbevitel:

2 csésze kávé (kevés tejjel, folyékony édesítővel)

0.5l limonádé (csapvíz, citromlé, folyékony édesítő)

2x2.5dl fahéjas-almás tea (folyékony édesítővel)

2.5 dl tej folyékony édesítővel (hasfájás miatt) 2.8%

2016. ápr. 20. 20:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyagcsere alatt ne az emésztési folyamatot értsd, hanem az anyagcserét sejtszinten!
2016. ápr. 21. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!