Egy hónapja stagnál a fogyásom, hogyan indíthatom be újra?
Sziasztok.
A célomig 3kg van vissza. Egy hónapja folyamatosan ingadozik a súlyom. 1-2kg feljön majd lemegy, de alá sohasem megy. Nagyon aggódom és kezdem feladni a dolgot. Egyre jobban kívánom az édességet mert úgy érzem, hogy semmi értelme az egésznek. Ha "éhezek", akkor sem fogyok és nyilván akkor sem, ha zsírosabb ételeket eszem.
Próbálok minél fehérjedúsabban táplálkozni. Gyakran eszek túrót és tojást. Ennek ellenére semmi változás.
Naponta 1000kcalt sose eszek (egyszerűen nem tudok többet enni, nem kívánom. Ha mégis többet eszek, akkor kihányom és nem direkt).
Kenyeret és tésztaféléket abszolút nem eszek, maximum bekapok egy darab puffasztott búzát. Sportolni jelenleg sérülés miatt nem tudok, még egy hónap amíg teljesen felépülök (autóbaleset maradványa...).
Próbálok minél több folyadékot fogyasztani. Viszont sok tejterméket fogyasztok és nem tudom, hogy ez mennyire baj (tehéntej, kefír, natúr joghurt).
Húsokat nem igazán eszem, már korábban sem szerettem őket igazán. Inkább "vegetáriánus" vagyok, csak nagyon ritkán eszem húsféléket. Főzelékeket és leveseket viszont annál inkább, a burgonyát próbálom kerülni.
Tudnátok tippeket adni esetleg?
Ha végképp nem tudsz lemondani róla, akkor egy ilyenre érdemes beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!