Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Már másfél hónapja fogyókúrázok az alábbi módszerrel:

Minden nap 20-25 percet mozgok intenzíven, a napi kalóriakeretem 1300 kcal (amit mindig betartok), ügyelek arra, hogy szénhidrátszegény, fehérjében gazdag ételeket egyek. Öt óra után nem szoktam enni, max 10 dkg zöldséget.

Mindezek ellenére 1 kg ment le a testtömegemből eddig. Mivel tudnám felgyorsítani a fogyás folyamatát?

8 kg-ról lenne szó, amit 3-4 hónap alatt szeretnék leadni.

2016. ápr. 14. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz az intenzív 20-25 perces mozgáson ?

A lényeg a fogyáshoz a kalóriadeficit.

Tehát többet égess el mint amennyit beviszel. Enélkül nem fog beindulni a fogyás.

Mennyi folyadékot iszol ? diéta és mozgás mellett nem árt a 2-3 liter lehetőleg ásványvíz elfogyasztása egy nap.

2016. ápr. 14. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:

elős vagyok, fogyáshoz egyébként jók a kardió mozgás formák. (sőt talán a legjobbak) én ezt csinálom minden második este otthon a tv- előtt,

plusz heti 2 alkalommal megyek el futni, de az annyira nem megy, mert a térdem nem bírja tehát nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyek. ezenkivül én is szénhidrátmentes ételeket eszem, Vacsira már csak vagy főtt tojást, vagy túrót zöldséggel vagy magában, kenyérféléket meg tésztás, lisztes kajákat teljesen megvontam magamtól, valamint az üditőket is. . és napi 2-3 liter ásványvizet megiszok. ezt csinálok 2 hete, és ugyan mérlegre még nem álltam, de formában már látszódik hogy alakul a testem.

2016. ápr. 14. 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:

10-12 perc két alkalommal (reggel és délután) elsősorban fenék, has és combformáló gyakorlatok, de vádli és kargyakorlatokat is végzek. A bemelegítést ebbe nem számoltam bele. Az intenzív azt jelenti, hogy ennyi idő alatt kicsit le is szoktam izzadni.

Az alap kalóriaszükségletem olyan 1600-1700 kcal körül mozog, ebből 1300-at vagy annál kicsit kevesebbet viszek be és még rámozgok naponta. (Plusz napközben igyekszem pluszban, hogy pl. buszon inkább egy órát végig állok, ezzel is fogyasztok valamennyi kalóriát...)

A térdem nekem sem bírja sokáig. Állni ugyan tudok, de ha futnom kell, akkor 5-10 perc környékén érzem, hogy hihetetlenül elkezd fájni.

A folyadékbevitelhez egy alkalmazást használok, aminél fixen 2,6 l van beállítva.

Ha tudsz esetleg más kardio edzésformát, ami nem annyira térdre megy rá, akkor azt megköszönném.

2016. ápr. 14. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig jónak hangzik az amit elmondtal ! Nem értem hogy miért nem indul meg a fogyasod ! Es ha a tükör elott állsz nem látod a változást ? Vagy a ruhaidon ? Mert előfordulhat hogy kilóban később latszodik meg !

Vagy meg amire gondolok hogy az amit csinálsz azok intenzív erősítő gyakorlatok ami ugye nyilván fogyaszt , de az izomzatot erősíti ! Így szalkasodsz/izmosodsz ... Lehet hogy égeted a zsírt , de a súlyodban az izomzat veszi at a szerepet !

Nem tudom milyen telod van , azt hiszem androidra es IOSra is van alkalmazás ! Írd be az app store-ba vagy a Play áruházba hogy kardió es kifog adni egy alkalmazást "EDZÉS" néven (IOS-on ) töltsd le ! Jo kis gyakorlatok vannak ! En azokat csinálom ! Annyit csinálj mindenből ami jol esik ! Ne eroltesd meg magad !

Első voltam !

2016. ápr. 14. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Talán egy-két centivel karcsúbb vagyok, de ezt így ránézésre elég nehéz eldönteni, mivel ha valamennyi le is jött, elég csekély a fogyás mértéke.

Az izmaimon sem látok semmit, hogy valami esetleg változott volna. (Jó, nyilván nem komoly izomtömegekre gondolok, hanem mondjuk valahol kicsit kevesebb zsír van, vagy esetleg valami körvonalazódik.)

Letöltöttem pár alkalmazást kardióval kapcsolatban... Kipróbáltam egy 10perces gyakorlatsort, ami után mehettem zuhanyozni :D:D:D

Ha ez sem segít, akkor totálisan, teljesen tanácstalan vagyok...

2016. ápr. 15. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismét en vagyok ! Az első válaszoló ! Na az mar jo hogy ha leizzadtal ! Mindig csak annyit csinálj amennyi jol esik es meg megy! Bar sokan azt mondjak hogy ezekből a kardió mozgasokbol is kell legalább 30-45 perc mire elindul a zsírégetés... De en azt mondom hogy sok kicsi sokra megy ! Tehát azert ebből 45 percet lenyomni nem lehet "kezdő"kent ! Nekem sem megy ! Es nem is fogom erőltetni ! Remelem beindul a fogyasod ! Sok sikert !
2016. ápr. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!