Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Bizonyos emberek hogyan...

Bizonyos emberek hogyan tudnak annyira vékonyak lenni?

Figyelt kérdés
Pedig nem esznek nagyon keveset, és még egészségtelenül is... A vicc az, hogy azok az ismerőseim, akik soha nem esznek zöldséget, gyümölcsöt, csak ilyen zacskós leveseket, chips-et, hamburgert, stb, azok irtó vékonyak egytől egyik... Valaki megmagyarázná ezt nekem?
2016. ápr. 12. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Összeesküvés van a háttérben.
2016. ápr. 13. 00:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ektomorf testalkat, genetikailag gyors anyagcsere.
2016. ápr. 13. 00:36
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
én is borzalmasan sovány vagyok, pedig annyit zabálok! (nem eszek, zabálok) mint egy disznó. A testvéreim és egyik szülőm szintén. Állítólag a dédnagyapám is ilyen alkat volt.
2016. ápr. 13. 00:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
genetika... ahogy én 120 kiló vagyok, pedig ma is csak egy pirítóst ettem.
2016. ápr. 13. 01:21
 5/8 Szaniszlo Ferenc válasza:
39%
tehát bizonyos "jó genetikájú" emberek szervezete a semmiből is tud zsírt előállítani.
2016. ápr. 13. 07:30
 6/8 anonim válasza:
68%

Elárulom a nagy titkot: mozgás :)

Ha a szervezeted "megszokik" egy adott rendszert, akkor egy darabig még akkor is úgy működik, ha eltérsz tőle.

Én egész életemben mozgékony voltam. Nem edzettem, csak sokat sétáltam, játszottam, mozogtam.

Volt, hogy fogadásból egy hónapon át minden éjszaka szalonnát vacsoráztam, és egy deka felesleg sem jött fel.

Évekig így ment a dolog, aztán megszűnt a mozgás, rengeteget ültem. Legalább fél évig tartott még a dőzsi, aztán hirtelen hízni kezdtem, hiába igyekeztem normálisan étkezni.

Nem voltam rest, újra mozgásba álltam, tornázni kezdtem, pillanatok alatt ledobtam mindent, azóta megint eszem minden szemetet, ha leküldök vacsira egy 40centis pizzát, az sem látszik meg.

Ennyi a trükk, égetni kell a kalóriákat. Ha csak ülsz/fekszel, ehetsz egész nap salátát is, akkor is hamar eléred azt a pontot, amikor a szervezetednek már nincs szüksége több energiára.

Sokan elfelejtik, hogy az étkezés ezt a célt szolgálja: energiát ad a szervezetnek. Ha ezt nem vezeted le, persze, hogy baj van :)

2016. ápr. 13. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez genetika.

Nemcsak az anyagcserén múlik a dolog, hanem azon is, hogy a szervezet milyen súlyt akar elérni. A test mindig arra törekszik, hogy azt az állapotot elérje, megtartsa.

Vannak olyanok, akik akkor is tudnak enni, amikor már elérték a jóllakottságot, más meg megundorodik akkor az ételektől. Nyilván hízik, aki többet eszik, nem tudja magát kontrollálni.

A mozgásról se feledkezzünk meg, és ide az izgő-mozgó típusok is beletartoznak, akik ugyan nem sportolnak, de nem képesek tízpercig nyugton maradni.

2016. ápr. 13. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Genetika! Édességet zabáltam édességgel,zsíros kajákkal és 1 dekát se híztam soha. Az más,hogy olyan szinten nem volt energiám,hogy punnyadtam állandóan. Mióta elhagytam a lisztet,cukrot,kicsattanok az energiától. Fogyni nem fogytam,de nem is akarok.
2016. ápr. 13. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!