Mennyi folyadékot szabad inni fogyókúra alatt?
Tudtommal minél több folyadékot kell inni, én mégse merek. Mióta elkezdtem fogyózni (január), azóta minimális folyadékot fogyasztok, ami kimerül körülbelül fél literben.
Az a kényszerképzetem van, hogy ha folyadékot viszek be, akkor hízni fogok. Tudom, hogy biológiailag kiürül a szervezetemből, de mindig attól tartok, hogy valamiért mégis bennem marad és a súlyom megnő. Tudom, hogy beteges :D
Például imádom a tejet, napi 1-1.5l-t is megittam a fogyókúra előtt. Tejből mennyit szabad fogyasztani? Illetve teából (csak édesítőszerrel ízesítve)?
te betegesen ragaszkodsz a merleghez. dokihoz kellene menned.
ha megiszod a javasolt vizmennyiseget, akkor biztos hogy noni fog a testsulyod. es jo lenne ha kiloknek a merleged a kukaba.
remelem a kep utan rajossz miert hulyeseg a merleg.
Annyit, hogy ne kerülj a vízrészegség (enyhébb vízmérgezés) állapotába.
Az egészségez és fogyáshoz is van emellett minimum is, amit be kell vinni az ívással és evéssel együttvéve.
Ha ennyire betegesen méricskélsz és rettegsz a víz súlyától, akkor fordulj orvoshoz! Már így is kiszáradtál, ami maradandó károsodást okozhat.
Kicsit elkeseredtem, hogy reggel ennyit mutatott a mérleg, pedig folyamatosan pisilni jártam. Azt hittem, hogy kiürült a szervezetemből...
Ma ittam 2x2.5dl cappuccinot (víz, por és kis édesítő), valamint narancsléből fél litert (100ml/0.8kcal). A nap további részében vizet fogok inni.
milyen narancsle az ami 0.8 kaloriaja 100 ml?hagyd a fenebe ezeket. igyan normalis kavet es kevesebb cukrott tegyel bele.
por capucino........
Csak por cappuccino van itthon.
Origo narancslé, édesítőszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!