Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi folyadékot szabad inni...

Mennyi folyadékot szabad inni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Tudtommal minél több folyadékot kell inni, én mégse merek. Mióta elkezdtem fogyózni (január), azóta minimális folyadékot fogyasztok, ami kimerül körülbelül fél literben.

Az a kényszerképzetem van, hogy ha folyadékot viszek be, akkor hízni fogok. Tudom, hogy biológiailag kiürül a szervezetemből, de mindig attól tartok, hogy valamiért mégis bennem marad és a súlyom megnő. Tudom, hogy beteges :D

Például imádom a tejet, napi 1-1.5l-t is megittam a fogyókúra előtt. Tejből mennyit szabad fogyasztani? Illetve teából (csak édesítőszerrel ízesítve)?

2016. ápr. 6. 22:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...jelenleg 1.2kg-mal vagyok több, mint kellene. Kíváncsi vagyok a reggelre.
2016. ápr. 6. 23:59
 12/25 anonim ***** válasza:

te betegesen ragaszkodsz a merleghez. dokihoz kellene menned.

ha megiszod a javasolt vizmennyiseget, akkor biztos hogy noni fog a testsulyod. es jo lenne ha kiloknek a merleged a kukaba.

[link]

remelem a kep utan rajossz miert hulyeseg a merleg.

2016. ápr. 7. 08:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Első lépésben a mérlegtől függetlenítsd magad, csak kb hetente egyszer mérd meg magad, mondjuk reggel éhgyomorral. Ha naponta nézed meg többször és emiatt nem iszol sokat, akkor lehet aznap pár dekával kevesebbet mutat a mérleg, de hosszabb távon kissé hátráltatod a valós fogyást. Amellett hogy segítené is a több víz a fogyásod, amiatt is szükséges többet inni, mert sok méreganyag szabadul fel a fogyás során, és a több vízzel kevesebb terhet jelent a szervezetednek és könnyebben tisztul.
2016. ápr. 7. 09:12
 14/25 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező 155 cm? Mert masképp nem tudom, hogy lehetsz 1-2 kg-val több mint aminkek lenned kéne....
2016. ápr. 7. 09:24
 15/25 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel 53.8-at mutatott a mérleg. Nem ettem semmi olyat (csak a szokásos túró, zöldség stb...) viszont sokat ittam. Ma reggel 54.5 voltam 😢
2016. ápr. 7. 10:39
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
ha vizet iszol ez van. na nem mondasz le az allando merlegre allasra, akkor komoly bajaid lesznek a kozeljovoben.
2016. ápr. 7. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Annyit, hogy ne kerülj a vízrészegség (enyhébb vízmérgezés) állapotába.

Az egészségez és fogyáshoz is van emellett minimum is, amit be kell vinni az ívással és evéssel együttvéve.

Ha ennyire betegesen méricskélsz és rettegsz a víz súlyától, akkor fordulj orvoshoz! Már így is kiszáradtál, ami maradandó károsodást okozhat.

2016. ápr. 7. 13:19
 18/25 A kérdező kommentje:

Kicsit elkeseredtem, hogy reggel ennyit mutatott a mérleg, pedig folyamatosan pisilni jártam. Azt hittem, hogy kiürült a szervezetemből...

Ma ittam 2x2.5dl cappuccinot (víz, por és kis édesítő), valamint narancsléből fél litert (100ml/0.8kcal). A nap további részében vizet fogok inni.

2016. ápr. 7. 15:44
 19/25 anonim ***** válasza:

milyen narancsle az ami 0.8 kaloriaja 100 ml?hagyd a fenebe ezeket. igyan normalis kavet es kevesebb cukrott tegyel bele.

por capucino........

2016. ápr. 7. 15:48
 20/25 A kérdező kommentje:

Csak por cappuccino van itthon.

Origo narancslé, édesítőszerrel.

2016. ápr. 7. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!