16/l. Mennyi gyömbérteát kell inni hogy eredmény legyen? Mennyi adag és hány napon át?
Kedves kérdező, ezt tisztázzuk akkor.
Először: a netes gyors fogyókúra, paleo meg hasonlókban ne higgy. A gyömbértea jó a torokgyulladásra, de nem fogsz fogyni tőle
Másodszor. Nem hiszem h ennyire kellene fogynod. Nem tudom ugyan, hogy hogy nézel ki, de azt tudom, hogy a 14-17 éves lány ismerőseim kb 80%a akar fogyni. Még akkor is, ha olyan vékony a derekuk, hogy teljesen át tudom fogni :p ráteszem a kezem a derekára, és összeérnek az ujjaim elöl-hátul... :p :p
Szóval, nézz ennek utána. Az, h nem vagy pálcikaember, nem baj. A legtöbb srác jobban bírja az olyan lányokat, akik nem csontsoványak... :) ha szabad így mondanom: akiken van mit fogni...
Nézd meg a testtömeg indexedet, ha máshogy nem tudod eldönteni :) neten találsz hozzá képletet meg táblázatot. Ha így is fogyni akarsz, ezzel próbálkozz:(ha nem kell, akkor is betarthatsz belőle valamennyit, mert nem ártalmas az egészségre :D)
Szóval. Sok gyümölcs és zöldség. Csirkehús a disznóhús helyett. Egyél halat. Spórolj a vajjal, zsírral a kenyéren :)
És, a legfontosabb: mozogj!! Mindegy, hogy mit sportolsz, kezdj el mozogni :) röplabda, kézilabda, úszás, futás... Mindegy h mit. Csak mozogj sokat.
És, ne várj ettől sem csodát. Nem fogsz ezzel sem kilókat ledobni néhány nap alatt. De, a zsírt izommá dolgozod át, és azért a sportos testalkat sem hátrány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!