Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire hasznos étel?

Mennyire hasznos étel?

Figyelt kérdés

Ma ebédre Zalacoban vásárolt magos kiflit kettévágtam és tettem bele Karaván nagy lyukú sajtot és kb. 6 szelet uborkát. Ez mennyire egészséges/kalóriaszegény?

És tudom, hogy ebédre nem megfelelő, de sajnos gyorsan ennyire volt időm!

2016. márc. 30. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezekkel az adottságokkal mit keresel a fogyókúra topikban? Az adataid alapján már szinte túl sovány vagy, szóval hanyagold a kalóriaszegény kajákat.

Ha érzed, hogy az egészséged nem jó, bőrgyógyászati tüneteid vannak, akkor a tejtermék legyen az egyik első, amit elhagysz. Ha nem segít, akkor megpróbálkozhatsz gluténmentesen kajálni. Van akinek a tojás is okoz gondokat.

Ha még így is problémáid vannak, akkor érdemes lehet egy intolerancia vizsgálatot csinálni, bár sajnos nem olcsó.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, és legyen megfelelő fehérjebeviteled is, tejtermék híján leginkább húsból, vagy ha azzal nincs gond, tojásból. Pékáruból ehetsz teljes kiőrlésűeket, azok valamivel jobbak. Ha gluténmentességgel próbálkozol, akkor ezek is kiesnek. Akkor ott vannak a gluténmentes gabonák, mint a köles, rizs, és a zab,... Ez utóbbi szennyeződhet gluténnal, de ha nem vagy lisztérzékeny, akkor ez a mennyiség szerintem nem számít. A legjobb, ha bolti készételt nem veszel, és főzöl magadra.

2016. márc. 30. 20:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok. És még mielőtt kapnám a savazásokat nem vagyok sem meleg sem egy púpos csont és bőr focista fiú kisfiú :D
2016. márc. 30. 20:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Igyekszem sok fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt enni. Húsból is csirkemellet egyre többször eszem. Csak a tojás az valahogy sajnos nem megy nekem.
2016. márc. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!