Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Halászlé hal nélkül mennyi...

Halászlé hal nélkül mennyi kalória?

Figyelt kérdés
44-et írnak 100 grammra, de úgy, hogy a halat is beleszámolják. Ha én csak a levét eszem meg, akkor kevesebb, csak nem tudom mennyivel.

2016. márc. 25. 06:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért is ilyen rohadt fontos ez? Bocsi, de itt egy kb 10 kcal/100 grammos különbségről van szó...
2016. márc. 25. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Alig van különbség, mert a halban nincs sok kalória (megkeresed a tábálzatban a fött hal kcal-tartalmát és levonod a halászlé értékéböl)

2. A halászlében az egyetlen érzékes anyag a hal, a többi csak víz tápanyag szempontjából.

2016. márc. 25. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a hal biztos hogy nincs benne. Én soha nem is gondoltam rá hogy a főtt hal benne lenne ebben az értékben. A kalóriabázison is azt írják hogy 44 kalória kenyér és tészta nélkül. A főtt hal kalóriaértéke 100g ban 89 kalória.

Szóval ebben a 44 ben szerintem nincs benne.

Ha lenne benn hal akkor azt írták volna hogy halászlé hallal. Ez meg csak lé. Tehát ebből már nincs mit levonni. Ha raksz a tányérodba halat akkor azt külön leméred.

2016. márc. 25. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én amikor otthon csináltam akkor kiszámoltam, és 30 kcal jött ki.
2016. márc. 25. 16:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Láttam már recepttel együtt 44 kcal-t, amiben ott volt a hal. Különben a paprika adná a kalóriaértékét, vagy mi? A halból fől ki a lébe valamennyi zsír, vagy mivel számoljak?
2016. márc. 26. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Halaszle hal nelkul? Vagyis csak lé? Akkor 0. Hisz nem kell melle a tobbi cucc az ugyanis a hal miatt kell. De akkor mar egyszerubb viznek hivni nem halaszlenak hal nelkul lollollol
2016. ápr. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!