Nagyon sokat ettem ma?
Tudom, hogy az én kérdésemmel együtt még van vagy ezer ilyen kérdés, de annyira érdekel más véleménye, hogy muszáj feltennem. :\ Elméletileg fogyókúrázok kb. 10kg-tól szeretnék megszabadulni.
Reggeli: kb. 100g zabpehely fél bögre tejjel
Suliban: 2cerbona müzliszelet + 1 narancs
Otthon: Ebéd: kb. 50g zabpehely + kb. 60g aldis exrudált gabonapehely + kb. 2bögre tej
Vacsora: 4puffasztott búza+5csirkemell sonka
Nassolás: 3 egész sárgarépa + 1narancs
Bűntudatot érzek, szerintem lehet is rá okom. Szóval... jól gondolom, hogy sokat ettem, igaz? Egyébként nem tudom, hogy mennyi kalóriára van szükségem a fogyáshoz, de az biztos, hogy sokkal túlléptem ma.
16L/162cm/53-54kg
Nagyon keveset ettél fehérjéből-"5 szelet csirkemell-ezt is feldolgozott ipari "szemét" formájában. Egész nap szénhidrátot fogyasztottál és azokból sem a jókat(pl. zöldségek) hanem gabonaszármazékokat, cukrot.
Át kellene gondolni az étkezési tudnivalókat. Sokat segítene ha elolvasnád a Sárgakapszula c. könyvet.
Reggelire amúgy mehet a zab,de hogy mekkora a bögréd, tehát a benne lévő tej és annak zsírtartalmát nem ismerjük.
A müzliszeleteket elhagynám, tele van hozzáadott cukorral és még jóllakni sem lehet vele. Inkább vigyél a suliba teljeskiőrlésű kenyérből készült szendvicset sajttal, tojással, zöldségekkel. Gyümölcsöket is délelőtt lenne ajánlott fogyasztani.
Ebédre saláta, zöldségek, húsok. Amit kerülj az a tésztafélék, cukor, fehérliszt, krumpli, bő olajban sült ételek. És persze a desszerteket.
Vacsorára fehérjedúsan étkezz pl. halat, túrót zöldségekkel, de csinálhatsz belőle fűszeres túrókrémet is.
A teljeskiőrlésű kenyeret onnan ismered fel, hogy kőkemény, sötétbarna és savanykás íze van. Ami egy téglánál puhább az csak a színezéktől lehet barna.
Sok sikert! És ne felejts el sportolni!
Keveset ettél, és az is inkább szénhidrát.
Mindenképp több fehérjére lenne szükséged, de fogynod nem kell, sportolj, formásodj, a súlyod az megfelelő a magasságodhoz, és nem hiszem, hogy kövér lennél.
Brutálisan rosszul ettél, ebből izombontás lesz.
Fogyni fogalmam sincs, miért akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!