Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ilyen étrenddel...

Szerintetek ilyen étrenddel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Írok egy példát:

Reggeli: 1 narancs

Tízórai: 1 alma

Ebéd: 1 közepes darab sült hal (pisztráng), tepsiben sült krumpli, párolt zöldség

Vacsora: 1 banán és 1 alma

Persze hal helyett lenne csirke, pulyka is, vagy túró esetleg, barna rizs, a lényeg, hogy csak 1 főétkezésem lenne. Plusz heti 3 sport.

Ez így jó nagyjából?

2016. márc. 5. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Reggeli, tízórai, vacsora egy az egyben semmit nem èr, 0 tápanyag. 5-6 alkalommal egyèl rendesen. Nem koplalni kell, hanem rendesen, tisztán enni.
2016. márc. 5. 15:38
 2/3 anonim válasza:
Nem az a lenyeg hogy keveset egyel hanem hogy egeszsegesen. Mint ahogy mar az elottem valaszolo is irta, a reggeli, tizorai es a vacsora az semmi, lehetne enni mondjuk tojast, joghurtot meg ilyeneket is, nem csak gyumolcsoket. Es ha olyan a munkad (meg tornazol) akkor szerintnem ez keves, es konnyen elajulhatsz.
2016. márc. 5. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag déltől délig éhezel, amivel csak azt éred el, hogy a szervezeted raktározni fog, ami után csak hízni fogsz nem fogyni.

Én két hónapja fogyózom, amit inkább életmód váltásnak hívok. Reggelire inkább zabpelyhet egyél, tízóraira maradhat a gyümölcs, ebédnél ameddig a fogyás a cél felejtsd el a köretet vagy csak kis mennyiségben, inkább hús meg zöldség, vacsira ugyanazt eheted mint ebédre csak kisebb mennyiségben, de ott már tényleg köret nélkül. Én mondjuk vacsira fehérjeport szoktam inni. 8 kg-ot fogytam és egyszer sem éheztem, normálisan tudok dolgozni mellette és napi 30 percet tornázok is.

2016. márc. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!