Szerintetek ilyen étrenddel lehet fogyni?
Írok egy példát:
Reggeli: 1 narancs
Tízórai: 1 alma
Ebéd: 1 közepes darab sült hal (pisztráng), tepsiben sült krumpli, párolt zöldség
Vacsora: 1 banán és 1 alma
Persze hal helyett lenne csirke, pulyka is, vagy túró esetleg, barna rizs, a lényeg, hogy csak 1 főétkezésem lenne. Plusz heti 3 sport.
Ez így jó nagyjából?
Gyakorlatilag déltől délig éhezel, amivel csak azt éred el, hogy a szervezeted raktározni fog, ami után csak hízni fogsz nem fogyni.
Én két hónapja fogyózom, amit inkább életmód váltásnak hívok. Reggelire inkább zabpelyhet egyél, tízóraira maradhat a gyümölcs, ebédnél ameddig a fogyás a cél felejtsd el a köretet vagy csak kis mennyiségben, inkább hús meg zöldség, vacsira ugyanazt eheted mint ebédre csak kisebb mennyiségben, de ott már tényleg köret nélkül. Én mondjuk vacsira fehérjeport szoktam inni. 8 kg-ot fogytam és egyszer sem éheztem, normálisan tudok dolgozni mellette és napi 30 percet tornázok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!