Ezzel az étrenddel is fogok fogyni ha napi 1200 kalória alatt vagyok?
Heti 1-2 kiló kegyetlenül gyors fogyás, óriási felesleggel nem számítanék rá, a 2-re semmiképp.
Szinte mindenki jelentős mennyiségű szénhidráttal fogy. S azt nem tudom, kinek mit kavar be, csak azt tudom, hogy én cukrokkal is lazán fogyok, csak kalóriadeficitem legyen. Igazából ez a logikus, csak a test működése bonyolult dolog.
A fogyásom alatt végig napi szinten ettem édességet, igaz, szénhidrát nem sok volt benne. De van, akinek az édesség bekavar. Speciel most már nekem is, egyszerűen nincs rá keretem, hogy ilyesmikkel játsszak, az édesség nem laktat, illetve ha mégis, akkor is csak újabb édességvágyat okoz, mert finom. Úgyhogy nekem nem jó,mert elszállok kalóriával. Plusz a testemnek nem is kell édesség, nem akarok ilyen függőséget, buta szokás, hogy mindennap édességezek, többször.
De ha Te szépen tartod a kalóriadeficitet, akkor sokan nem kavarhat be, hacsak nem vagy nagyon peches s a hormonális különbségek miatt nem kavar be valamit, de ehhez nem értek, csak tudom, hogy van, aki keveset alszik s máris nem fogy a szokásos evése mellett, bizonyára az energiafelhasználása csökken valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!