Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel az étrenddel is fogok...

Ezzel az étrenddel is fogok fogyni ha napi 1200 kalória alatt vagyok?

Figyelt kérdés
Le akarok adni kb 10 kilót. Nem gyorsan hanem szép lassan heti 1-2 kilóval tartósan de egyszerűen nem bírom ki édes dolog nélkül. Próbáltam 3 nap volt a max de akkor már szinte sírtam hogy nekem kell valami. Ezért arra gondoltam hogy ha innék napi 2-3 dl light colát amiben elvileg 1 kalória van meg megennék pl pár kocka csokit vagy egy palacsintát. De nem tudom hogy akkor is fogok e fogyni ha eszem szénhidrátot de mértékkel napi 1200 kalória alatt... Vagy igyekezzek inkább kerülni valahogy mert így nem fogok fogyni?
2015. júl. 12. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, attól még lehet fogyni, főleg, ha csak lassan akarsz. Meg az se mindegy, hogy honnan indulsz, a normál testalkat a cél, vagy valami csontkollekció. Vigyázz, nehogy elszaladjon veled a ló, tarts mértéket az édességben. Aztán lehet, hogy olyan alkat vagy, akinek így nem megy a fogyás, akkor ez van, de megpróbálni érdemes.
2015. júl. 12. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Heti 1-2 kiló kegyetlenül gyors fogyás, óriási felesleggel nem számítanék rá, a 2-re semmiképp.

Szinte mindenki jelentős mennyiségű szénhidráttal fogy. S azt nem tudom, kinek mit kavar be, csak azt tudom, hogy én cukrokkal is lazán fogyok, csak kalóriadeficitem legyen. Igazából ez a logikus, csak a test működése bonyolult dolog.

A fogyásom alatt végig napi szinten ettem édességet, igaz, szénhidrát nem sok volt benne. De van, akinek az édesség bekavar. Speciel most már nekem is, egyszerűen nincs rá keretem, hogy ilyesmikkel játsszak, az édesség nem laktat, illetve ha mégis, akkor is csak újabb édességvágyat okoz, mert finom. Úgyhogy nekem nem jó,mert elszállok kalóriával. Plusz a testemnek nem is kell édesség, nem akarok ilyen függőséget, buta szokás, hogy mindennap édességezek, többször.

De ha Te szépen tartod a kalóriadeficitet, akkor sokan nem kavarhat be, hacsak nem vagy nagyon peches s a hormonális különbségek miatt nem kavar be valamit, de ehhez nem értek, csak tudom, hogy van, aki keveset alszik s máris nem fogy a szokásos evése mellett, bizonyára az energiafelhasználása csökken valamiért.

2015. júl. 12. 20:00
 3/4 Krisz85 ***** válasza:
az éhséged és a cukor utáni sóvárgásod egyértelműen a vércukorszinted ingadozása miatt van sajnos, ami pedig abból adódik, hogy az étrended rosszul van összeállítva és túl kevés kalóriát viszel be
2015. júl. 12. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
jelenleg 170 cm és 90 kiló vagyok. De nem ez a folyós hájas kövér vagyok mert kicsi koromban sokat sportoltam. jelenleg 22 éves vagyok. Az étrendem azon a kicsi édességen kívül leginkább csirkéből és salátából esetleg rizsből áll
2015. júl. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!