Tudtok nekem fogyokuraban helytallo reggeliket irni?
Kaloriat szamolok, de mar joval korabban eletmodot valtottam, tehat nem eszek finomitott lisztes, cukros dolgokat, igyekszem sok zoldseget fogyasztani, szenhidratot mersekelni az etrendemben.
Viszont ugye kcal bevitelemre nem figyeltem, igy nem tudtam fogyni.
Ha túl kell lépned, lépd túl, csak a kalóriaegyenleged legyen jó... Van, aki képtelen ilyen keveset enni egyszerre (a háztartásomban levő mindkét ember ilyen), azoknak kevesebb nagyobb étkezés való.
Pont a tojást ajánlanám, laktató étel, de 3-4 tojással én sem érném be. Bár én nem reggelizek, úgy igen nagy bajban lennék.
Valami zöldséges étel kevés tojással? Térfogat, finomság, jó összetétel... Nekem nagyon bejön ez.
Van, aki a zabkására esküszik reggel, s kevéssel is beéri (míg másnál 15-20 deka zab a minimum s az sem elég magában).
Ki kell tapasztalni, mi jön be, sajna ez van. Az egyik ember megeszik valamit és délutánig elvan, a másik azonnal éhes lesz ugyanattól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!