Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A családotok támogat titeket...

A családotok támogat titeket a fogyókúrában?

Figyelt kérdés

Persze nem anyagiakra gondolok.

De pl. a párotok megdicsér, hogy egyre csinosabb, vékonyabb vagy? Kaptok biztatást?

Vagy esetleg a családtagok?

Nekem sajnos a párom mindig leszólja... "Minek csinálod ugyanúgy nézel ki..." meg ehhez hasonlókkal.

2015. szept. 18. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem sem támogatnak, sőt...

A családban mindenki túlsúlyos, de ragaszkodnak a szokásaikhoz, zsíros, nehéz ételek, tésztával, fehér kenyérrel és 2 étkezés közt is nyammogni kell valamit, úgyhogy mindig van pogácsa, keksz, süti, csoki...

Mióta ezekről tudomást sem veszek és magamra főzök megy a besértődés, hogy nem eszek a főztjükből meg hogy CSAK 1 csokiba nem halsz bele kislányom... CSAK 1 kicsi tányér tészta nem árt, eddig is megetted... igen, azért híztam el én is, mint ők...

Ha meg a szobabiciklit használom odaállnak elé és vigyorogva néznek.

2015. szept. 18. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem támogatnak ,csak sopánkodnak hogy " kétszer kell rádnézni hogy egyszer lássunk" meg hogy kiállnak a csontjaim , túl sovány vagyok stb. Mondjuk nállunk mindenki el van hízva és eddig is én voltam a legvékonyabb dehát az ő bajuk ha nekik nem tetszik , viszont barátaimtól meg csupa pozitív bókokat kapok :D
2015. szept. 18. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én párom is azzal van elfoglalva, hogy túl vékony lettem, 167 cm 49 kg, de én így érzem jól magam, ennyi.
2015. szept. 18. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Észre sem veszik :)

Amikor több kg voltam, akkor is dicsértek. És most is dicsérnek.

Ismerősök meg sose dicsérnek. Amikor vékonyabb voltam, akkor piszkáltak, hogy túl vékony vagyok. Amikor híztam, akkor azért, mert nem vagyok vékony. Aztán újra vékony lettem, akkor meg megint jöttek azzal, hogy túl vékony vagyok.

Egyébként teljesen normális testalkatom van, sose voltam se kövér, se betegesen sovány. Egyszer volt rajtam 8 kg felesleg.

2015. szept. 18. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam nem tudja senki, meg nem is érdekel senkit, szóval nincs probléma, nem tudnak benne akadályozni.
2015. szept. 18. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, a párom lelkes, hogy vékonyabb vagyok :) 25 kiló feleslegnél se volt egy rossz szava sem, de most jobban tetszem neki.

Csak főzni tud nehezen nekem, mert nekem, ha a választott életmódomat be akarom tartani, vigyáznom kell a zöldségekkel a szénhidrát miatt, s mi mást ennénk, mint zöldségételt? Húst nem szoktunk.

De tudja, mit ehetek és mit nem s nyilván nem szabotál, sőt ha szénhidrátosabb ételből akarok enni, szól, pedig nyilván én is tisztában vagyok a dolgokkal.

Amúgy magam miatt csinálom, nem kell támogatni, de persze jólesik :)

Pár ételcsoport elhagyásában pedig követett is a párom, az is segít. Szinte mindig ugyanazt főzöm mindkettőnknek, csak más körettel esszük vagy más arányban.

2015. szept. 18. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem sokan tudják, csak a férjem, anyu, meg a testvérem. A férjem még nem vette észre a változást, de ő minden nap lát... Azt mondja nyúlkaján élek:-) de amúgy támogat meg minden, de alapvetően mindenhogy szeret. Anyu pont ma mondta mikor meglátogattam, hogy picit látszik:-) örül neki. így 3,5 hónap után. Amúgy összességében nem sok jött le, mivel évekre tervezem a fogyást, életmódváltás stb. Lassan megy. Mellből 3 cm, derékből 14, úszógumiból 15, és csípőből 8 centi. Amúgy a legtöbben még évekig nem fogják észrevenni mert ameddig csak lehet, bő cuccokat akarok hordani, és hirtelen váltani.:-)
2015. szept. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!