55-56 kg korul lehetek. A derekam 64-65cm, a combjaim 53cm. A csipom pedig 91-92. Mennyit kell meg fogynom?
Figyelt kérdés
Az az igazsag, hogy nem vagyok megelegedve magammal. Mar leadtam negy kilot, de nem eleg. Vekony lanyokkal edzzek. Ok barmit esznek egyszeruen nem hiznak. Mellettuk nem erzem jol magam. Rajtuk jol allnak a ruhak, de rajtam nem. Fogyni szeretnek. Szerintetek, ha ilyen kaloriaszamlalassal, pl kaloriabazis. Hu oldallal napi 1000-1200 kkcal-t vinnek be az segitene? Plusz heti hat edzesem van. Es neha elmegyek fel orat setalni. Plusz a suliba iseg vossza is setalok, ami olyan tiz perc.2016. jan. 21. 12:01
11/11 A kérdező kommentje:
Ezzel mit szeretnél mondani?
2016. febr. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!