Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 160.5 cm és 62.4 kg vagyok....

160.5 cm és 62.4 kg vagyok. Ez mennyire szamit tulsulynak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 21:54
 1/4 A kérdező kommentje:
És naponta hány kalóriát kellene bevinnem hogy rendszeres sportolás mellett fogyjak ?
2016. jan. 20. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így megmondani. Ha eleget mozogsz, ehetsz akár 3-4000 kcalt is, ugye. Ha elég izmos vagy, szálkás lehetsz ennyivel is... De ezek extrém esetek.

Nekem hasonló számokhoz 1600-1800 kcal lenne vonzó, ha valóban rendesen mozgok mellé (de kevés mozgással is fogynék, csak lassabban). De tényleg nem tudhatom, mennyit égetsz alapból és a mozgással...

2016. jan. 20. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

egeszsegugyi szempontbol a felso hataron vagy, esztetikai szempontbol meg nyilvan izles kerdese.

Kaloriat meg ki kell tapasztalni. Indulj el egy alapertekrol, mondjuk napi 1800-2000 kaloriarol , aztan figyeld par hetig mi tortenik. Ha nem fogysz akkor csokkentsd mondjuk 200 kaloriaval.

2016. jan. 20. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

BMI szerint normál kategória, de én pl a te magasságoddal 12 kg-val vagyok könnyebb, és normál testalkatom van, szóval azért...

Kalória számolgatást nem nagyon javaslom, és azt se, hogy ettől a súlytöbblettől pár hónap alatt akarj megszabadulni.

Vond ki a fehér kenyeret (és minden más lisztes cuccot) és a cukrot(üdítőt is!), és nem árt ha a tejtermékeket is mérsékled. Egyél húst, zöldséget, gyümölcsöt... ha nem elég a ch így, rizst ( főleg inkább barnát, a magas rosttartalma miatt sokkal lassabb a felszívódása), teljes kiőrlésű kenyeret, de azt se vidd túlzásba. Igyál vizet v teát édesítés nélkül, és sokat.

Mozogj!!! nem kell megijedni, nem napi 1,5 órákra gondolok. Szerintem a legjobb heti 3 intervallum edzés (20-30 perc kb), 1 vagy 2 súlyzós edzés... és ha esténként van időd egy félóra jóga sem árt...(youtube-on egy csomó kezdő videó van fent) nem is a fogyás miatt főleg, hanem mert megnyugtat, nem lesz olyan erős izomlázad a többi edzés miatt és feszesít.

2016. jan. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!