Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164 cm vagyok és 68 kg. Ez...

164 cm vagyok és 68 kg. Ez túlsúlynak számít? Hogy fogyjak le ha ülőmunkát végzek? (23/N)

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 20:22
 1/7 anonim válasza:
26%
este 5 után már ne egyél semmit, max. ha nagyon éhes vagy akkor egy almát. Nem tudom hogy sokat eszel el, de ha igen evés előtt egy jó nagy pohár vizet igyál meg. És próbálj minnél több zöldség , gyümölcsfélét enni, és cukros dolgokat ne egyél... bár az sem hátrány ha néha tornázol:)
2012. jan. 9. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Heti ötször gondoltam tornázni amiben benne lenne egy 20 perces szobabiciklizés és heti egyszer úszás :)
2012. jan. 9. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Mozogj, és egyél kevesebbet, az este x után nemevést meg felejtsd el, lefekvés előtt 2 órával már csak vmi könnyűt, h ne legyél teli.
2012. jan. 9. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:
És abban van tapasztalatotok, hogy ilyen életmódváltással mennyi idő alatt lehet lefogyni? Bár nekem annyi is elég lenne, ha formásabb lennék :) A sok ülés miatt gyakorlatilag minden felesleg hasra meg combra ment. A karjaim tök vékonyak :S
2012. jan. 9. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod, szerintem akár 2 hét után is észreveszed és a hangulatod is jobb lesz.
2012. jan. 9. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez valóban jó lenne :)))
2012. jan. 9. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
azért valakinél még mindig befigyel az este 5 után nem evés. bakker, 2 órája éhenhaltam volna, ha ezt betartom. ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy a szervezetetek szeret 12-16 órán át koplalni...
2012. jan. 10. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!