Pár nap tönkreteheti az eddigi eredményeket?
Figyelt kérdés
November óta fogyókúrán vagyok, vagyis kalóriaszámláláson. Eddig 5 kilót fogytam egészségesen. Viszont pár napja felbukkant a férfi aki miatt sokat szenvedtem (szerintem még mindig szeretem) még a kúra előtt, emiatt a hangulatom nagyon rossz lett,rettenetesen rosszul érzem magam. Én egy olyan fajta ember vagyok, aki eszik ha rossz kedve van. Már második napja viszek be kb 3000 kalóriát, pedig a keretem 1200-1300 kcal. Elhatároztam, hogy holnaptól erőt veszek magamon és megállom a zabálást. Csak félek, hogy ez a 2 nap tönkretette az egészet.2016. jan. 19. 18:25
1/4 Egnegy válasza:
Ne keseredj el, két nap alatt nem fogod visszahízni!Ha holnaptól abbahagyod a zabálást,még bűnözős nap(ok)nak is felfoghatod,a tested azt érzékeli ilyenkor, hogy nincs szükség vészraktározásra, tehát még hasznos is lehet!Van, aki hetente tart egyet,persze mértékkel.Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Ha pár napig extrasok kalóriát viszel be akkor az kb 1-2 dkg hízáshoz vezet de mivel felgyorsul az anyagcseréd utána sokkal könnyebb lesz leadnod ha visszaállsz 1200-300 kalóriára
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!! :))
2016. jan. 19. 18:57
4/4 anonim válasza:
2 nap mindössze 3000 kcallal (mert van, aki képes 6-8 ezerre ilyenkor) az nem vész, sőt lehet, hogy fogysz a kevesebbre visszaállás után, testműködés kérdése. Ahogy már az első írta, jól is kijöhet a dolog, mivel alapból keveset eszel, de más esetben is (én sosem eszem keveset, de ha felugrik a bevitelem, azonnal pazarló üzemmód jön, nem igazán hízom, de a visszacsökkentéskor fogyok, mert azt már lassabban reagálja le a testem :D éhínségben rossz ez, fogyáskor minimálisan hasznos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!