Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24 éves lánynak?
Már régóta diétázom és edzem mellette kisebb kihagyásokkal. (Sikerült már a testzsíromon némileg csökkenteni.) Sajnos mikor elfogy az erőm abbahagyom. Viszont most már tisztában vagyok a hibáimmal ( keveset ettem, túl edzettem magam). Sajnos nem találom az arany középutat. Súlyom ellenére igen is szeretek mozogni, viszont a hasam is szeretem. Bármiféle tanácsot, ötletet szívesen fogadok.
Köszönöm a válaszokat
Én írtam először, hogy hát csak ne egyen éjjel-nappal gyümölcsöt, de nem vagyok gyümölcsellenes kicsit sem. Mindössze nem tartom jónak, hogy valakinek, aki még csak nem is mi vagyunk, azt mondjuk, hogy egyen folyton cukrot.
A gyümölcsben sok fruktóz, sok glükóz van, plusz szacharóz is, ha jól emlékszem. Változó a fruktóz-glükóz arány, de rendesen akad mindkettőből. S a fruktóz sem olyan csodás, csak mert nem emeli az inzulinszintet. Glikogénraktárt sem tölt, míg a glükóz igen, azzal edzés után nincs is gond.
Nagyon sokféle ember van, simán el tudom képzelni, hogy van, akit nem akadályoz a gyümölcs, sőt segít neki fogyáskor. Engem akadályoz, mivel éhes leszek tőle, nagyon. A sok gyümölcs keveseknek jó fogyáskor, egy kevéssel persze nincs gond, engem senki le nem beszélne a málnáról, banánról és az aktuális szezonális gyümölcsökről. Szerencsére általában tudok keveset enni belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!