Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24...

Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Már régóta diétázom és edzem mellette kisebb kihagyásokkal. (Sikerült már a testzsíromon némileg csökkenteni.) Sajnos mikor elfogy az erőm abbahagyom. Viszont most már tisztában vagyok a hibáimmal ( keveset ettem, túl edzettem magam). Sajnos nem találom az arany középutat. Súlyom ellenére igen is szeretek mozogni, viszont a hasam is szeretem. Bármiféle tanácsot, ötletet szívesen fogadok.

Köszönöm a válaszokat

2015. okt. 19. 21:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
#2,#6 vagyok. És aki egyáltalán elolvasta az amit írtam, annak esetleg feltűnhetett, hogy nem azt mondtam, hogy egyáltalán ne egyél húst és azt sem, hogy csak kizárólag gyümölcsöt egyél. A majomemberek esznek kizárólag gyümölczöket, meg a gyümölcsdenevér. A válaszom mondandója ki lett fordítva úgy, hogy abból #5 csak a sarkalatos pontokat emelte ki és azokat eltorzítva felerősítette. Én kizárólag azt mondtam, hogy egészségesen kell táplálkoznk, sokat kell mozogni. Csak ezt egy kicsit bővebben kifejtettem. Kevés zsír nélküli húst, tejterméket néha, több rozsos gabonafélét, olajos magvakat, zöldséget akár nyersen is. Vitaminpótlás stb. A gyümölcsöt most inkább nem is említem, mert úgy látszik valakik itt gyümölcsrasszisták. Máskülönben ha már itt tartunk, tudja valaki mi a különbség a cukor és a fruktóz között? Mármint a kémia összetételére gondolok, mert ugye a gyümölcsben abban fruktóz van (gyümölcscukor), a csokiban meg répacukor és ez az amit a köznyelvben fruktóznak hívunk. Arról meg akkor inkább ne is beszéljünk, hogy mondjuk pl. a banánban mi van még a fruktózon kívül, ami akár ilyenkor télen hasznos is lehet.
2015. okt. 20. 13:47
 12/14 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam: szóval a répacukor az amit a köznyelvben általánosan CUKORNAK hívunk és nem a frukóz, ami a gyümölcsökben van.
2015. okt. 20. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Én írtam először, hogy hát csak ne egyen éjjel-nappal gyümölcsöt, de nem vagyok gyümölcsellenes kicsit sem. Mindössze nem tartom jónak, hogy valakinek, aki még csak nem is mi vagyunk, azt mondjuk, hogy egyen folyton cukrot.

A gyümölcsben sok fruktóz, sok glükóz van, plusz szacharóz is, ha jól emlékszem. Változó a fruktóz-glükóz arány, de rendesen akad mindkettőből. S a fruktóz sem olyan csodás, csak mert nem emeli az inzulinszintet. Glikogénraktárt sem tölt, míg a glükóz igen, azzal edzés után nincs is gond.

Nagyon sokféle ember van, simán el tudom képzelni, hogy van, akit nem akadályoz a gyümölcs, sőt segít neki fogyáskor. Engem akadályoz, mivel éhes leszek tőle, nagyon. A sok gyümölcs keveseknek jó fogyáskor, egy kevéssel persze nincs gond, engem senki le nem beszélne a málnáról, banánról és az aktuális szezonális gyümölcsökről. Szerencsére általában tudok keveset enni belőlük.

2015. okt. 20. 16:04
 14/14 anonim válasza:
Rendben, hogy most a gyümölcs a téma, ez értem, de ami engem igazán érdekelne: mi a véleményed a nem természetes forrásból bevitt vitaminokról? Sok pszichológus javasolja pl. hogy télen szedjük multivitamint meg D vitamint tabletták formájában. Nem gondolod, hogy ez esetleg akár ártalmas is lehet? Ezt csak azért kérdezem, mert nekem is ezt javasolták és én is mondtam már másoknak. Az tény, hogy a depresszióra kedvező hatással van, már csak a placebóhatás miatt is. De a szervezet egyszer csak nem elégeli meg a vitaminterápiát (ezt az elnevezést most találtam ki :-) )? Egyébként a gyümölcsös fiú voltam, aki a gyümölcsöket éltette. #13, milyen tanácsot tudnál adni ezzel kapcsolatban, érdekelne a véleményed!
2015. okt. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!