Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24 éves lánynak?
Már régóta diétázom és edzem mellette kisebb kihagyásokkal. (Sikerült már a testzsíromon némileg csökkenteni.) Sajnos mikor elfogy az erőm abbahagyom. Viszont most már tisztában vagyok a hibáimmal ( keveset ettem, túl edzettem magam). Sajnos nem találom az arany középutat. Súlyom ellenére igen is szeretek mozogni, viszont a hasam is szeretem. Bármiféle tanácsot, ötletet szívesen fogadok.
Köszönöm a válaszokat
Akarat munka kitartás és étrend beállitás
Én annyit kajálok h örülök ha megtudom enni a kajám (csak tisztán eszem) igy nem kell a nasi
Szerintem ne egyen éjjel-nappal gyümölcsöt...
A hús helyett tojás és sajt pedig nekem ugyan nem hangzik rosszul, de sokkal könnyebb kiemelkedő zsírfogyasztást elérni így. A hús egységnyi kalóriában remekül laktat, fogyáskor is igen hasznos tud lenni. A minőségét azért igencsak fontosnak tartom. Persze nélküle is megoldható, nekem is muszáj így tennem, de tuti könnyebb hússal, ha az ember képes gyakran enni.
Kérdező, hogyan eszel, mire vagy hajlandó, mire nem, s mit gondolsz, miért hagyod abba? Miért kell erő hozzá? (Ezt azért kérdezem, mert nekem ugyan kutakodnom kellett egy kicsit, de a Te súlyodról könnyedén fogytam tizenpár kilót, mindennap rendesen jóllaktam remek ételekkel, mindössze életmódot váltottam, amiből nem lengtem ki folyton, csak olykor. Nem fogyok könnyen, de megtaláltam a kulcsot hozzá. Egy időre.)
2: Miért ellenjavallt a felvágott és a hús?:-o
4: A gyömölcs teli van cukorral, hízlal.
Én meg se bírom enni, annyira túlédes nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!