Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24...

Mit ajánlanátok egy 84 kg-s,24 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Már régóta diétázom és edzem mellette kisebb kihagyásokkal. (Sikerült már a testzsíromon némileg csökkenteni.) Sajnos mikor elfogy az erőm abbahagyom. Viszont most már tisztában vagyok a hibáimmal ( keveset ettem, túl edzettem magam). Sajnos nem találom az arany középutat. Súlyom ellenére igen is szeretek mozogni, viszont a hasam is szeretem. Bármiféle tanácsot, ötletet szívesen fogadok.

Köszönöm a válaszokat

2015. okt. 19. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Akarat munka kitartás és étrend beállitás

Én annyit kajálok h örülök ha megtudom enni a kajám (csak tisztán eszem) igy nem kell a nasi

2015. okt. 19. 22:09
 2/14 anonim válasza:
0%
Próbáld egy időre elhagyni az étrendedből a húst és az édességeket. Húst csak ritkán egyél, akkor is csak fehér és szárnyas húsokat (csirke, pulyka, halak), én pl. van hogy két hétig sem eszek semmiféle húst. Felvágott nuku, aljas kis hússzeletkék ezek, dagadsz tőlük mint a kismalac... Helyette sajtok, tejtermékek, tojás, ezekkel pótolhatod a kieső fehérjét. Zöldség és gyümölcs minden mennyiségben, éjjel–nappal zöldséget és gyümölcsöt egyél. Multivitamin tabletta, szinte mindenre jó, elősegíti a koleszterin lebontását és még jó kedved is lesz tőle! :-) Ha beválik és iszonyú jó alakod lesz, akkor udvarolhatok majd neked? :-)
2015. okt. 19. 23:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne egyen éjjel-nappal gyümölcsöt...

A hús helyett tojás és sajt pedig nekem ugyan nem hangzik rosszul, de sokkal könnyebb kiemelkedő zsírfogyasztást elérni így. A hús egységnyi kalóriában remekül laktat, fogyáskor is igen hasznos tud lenni. A minőségét azért igencsak fontosnak tartom. Persze nélküle is megoldható, nekem is muszáj így tennem, de tuti könnyebb hússal, ha az ember képes gyakran enni.

Kérdező, hogyan eszel, mire vagy hajlandó, mire nem, s mit gondolsz, miért hagyod abba? Miért kell erő hozzá? (Ezt azért kérdezem, mert nekem ugyan kutakodnom kellett egy kicsit, de a Te súlyodról könnyedén fogytam tizenpár kilót, mindennap rendesen jóllaktam remek ételekkel, mindössze életmódot váltottam, amiből nem lengtem ki folyton, csak olykor. Nem fogyok könnyen, de megtaláltam a kulcsot hozzá. Egy időre.)

2015. okt. 19. 23:20
 4/14 anonim válasza:
Az én esetemben ez tökéletesen bevált, mármint, hogy éjjel–nappal gyümölcsöt és zöldséget zabáltam csoki meg oldalszonnák helyett. Teljesen elmúlt tőle az éhségérzetem és a növényi táplálékkal könnyebben megbirkózott a szervezetem. Nekem működött, lefogytam, pedig hájas voltam mint egy szovjet kémműhold. De lehet, hogy ez csak az én esetemben volt így. Ja, és rengeteget kell mozogni, jönni–menni éjjel–nappal, ha tíz percet kell várni a villamosra, inkább menj gyalog...
2015. okt. 19. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:

2: Miért ellenjavallt a felvágott és a hús?:-o

4: A gyömölcs teli van cukorral, hízlal.

Én meg se bírom enni, annyira túlédes nekem!

2015. okt. 20. 01:55
 6/14 anonim válasza:
Nem ellenjavallott semmi sem, mindenki azt eszik amit akar. Nem javasoltam senkinek semmit sem, csupán arról van szó, hogy leírtam a saját tapasztalataimat, azt, hogy nekem hogyan sikerült leadni a feleskeges kilóimat. Egyébként meg mindenki azt csinál amit akar.
2015. okt. 20. 02:08
 7/14 anonim válasza:

Ne falj.

LOL

2015. okt. 20. 07:23
 8/14 anonim ***** válasza:
keress egy olyan pasit, aki nem csontokkal szeret játszani, hanem tetszel neki, és dugjatok reggeltől estig, és feletjsd el ezt a marhaságot.
2015. okt. 20. 07:39
 9/14 anonim ***** válasza:
5 ez már nevetséges, valszeg nem a gyümölcstől hízott el és nem is attól marad kövér...
2015. okt. 20. 08:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Magamat:D
2015. okt. 20. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!