Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez hizlal? Többi lent

Ez hizlal? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

(sajt nélkül durum tésztával)?14/l 166/43kg

2015. szept. 26. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
HÁHÁHÁ ez most komoly kérdés.? Ember, ha az egész napi kajád ebből 1 adag akkor fogyni fogsz ha megeszel 6 adagot akkor meg hízni. Gondolkodjál.
2015. szept. 26. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Kössz a kedves kommentet
2015. szept. 26. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy egy kaja hizlal. az van, hogy valamelyik etel alacsony( abb), meg mas etelek magas ( abb) kaloriaszinttel rendelkeznek ( ezen belul meg eltero tapanyagokat is tartalmaznak,d e ez most kaloria szempontbl mind1). ha egesz nap csak salatat eszel, plusz melle egy zacsko chipset, akkor is elhizhatsz. erted, mi a lenyeg? ez a kaja, mit linkeltel, onmagaban nem hizlal, foleg ha sajt nelkul es durum tesztaval eszed, kiveve ha nem 10 adagot tolsz be belole, melle jo cukros uditovel. a lenyeg a mertekletesseg.

off : amugy a 166 / 43 kg-nal en inkabb arra torekednek, hogy kicsit hizlaljon valami, mintsem, hogy fogyjak.

2015. szept. 26. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3
2015. szept. 26. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon szívesen, remélem tudtam segíteni.
2015. szept. 26. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
hey, nem is te irtad a hasznosat. sunyi kcsog
2015. szept. 26. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
először nekem köszönte meg Te kis pö-cs, arra reagáltam. Amúgy pedig én írtam előbb a hasznos választ aztán jöttél csak te mint agyhalott másoló XD
2015. szept. 26. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:
15:49nek vagyis a második válaszolonak köszöntem meg..ugyhogy nem kell ezen vitázni..az elsö csak egy bunko valaki neki semmit se köszönök ugyhogy hogy érthető legyen..második válaszolo köszönöm :)
2015. szept. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!